داروهای مضر برای قلب کدامند؟

داروهای مضر برای قلب کدامند؟

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

قلب به عنوان عضو اصلی بدن فعالیتی شبانه روزی و در تمام طول زندگی انسان را عهده دار می باشد. برای اینکه هر کدام از اعضای بدن بدرستی کار خود را انجام دهند بهتر است در طول حیات یک سری برنامه ها را اجرا و از انجام برخی کارها نیز خودداری کنند تا سلامت بدن حفظ گردد. پرهیز از بعضی اعمال مانند استعمال دخانیات، و مصرف مشروبات الکلی که می تواند برای بدن مضر باشد. همچنین پرهیز از مصرف خودسرانه برخی داروها که می تواند آسیب های جدی به بدن برساند. در نوشته پیش رو داروهای مضر برای قلب را بررسی می کنیم.

بیشتر بخوانید: بهترین متخصص انژیوگرافی قلب

قلب و وظیفه آن

قلب یک عضو عضلانی و به شکل حفره ای توخالی می باشد که وظیفه پمپاژ با قدرت خون به اعضای بدن را دارا می باشد. مسیری که خون از قلب به سایر اعضای بدن فرستاده می شود را شبکه عروقی می نامند. خون حاوی اکسیژن و موادغذایی می باشد که بافت های بدن به آن نیازمند است و از طریق قلب به تمامی قسمت های بدن فرستاده می شود.

دی اکسید کربن که به عنوان ماده مضر برای بدن شناخته می شود به ریه هدایت شده و از طریق تنفس دفع می گردد‌.  ذکر این نکته ضروری است که قلب به عنوان یکی از اصلی ترین اعضای بدن بایستی بدور از آسیب های مختلفی باشد که ممکن است برایش پیش بیاید. از جمله این آسیب ها می تواند مصرف برخی از داروها بدون نظارت پزشک (خود درمانی) باشد. در ادامه مطلب  به برخی از داروهای مضر برای قلب خواهیم پرداخت.

داروهای مضر برای قلب کدامند؟

داروهای مضر برای قلب کدامند؟

داروهای مضر برای قلب

همانگونه که گفته شد استفاده بدون نظارت پزشک(خود درمانی) می تواند عواقب مهمی خصوصا برای قلب به همراه داشته باشد. حتما در طول عمر با دردهای عضلانی، سردردها، و حتی ناتوانی جنسی روبرو شده اید. در چنین مواقعی فورا به سراغ مسکن هایی می روید و به اصطلاح بدنبال راه فرار از درد می گردید که متاسفانه بدون آگاهی از مضرات همین مسکن های ساده ممکن است ضررهای جبران ناپذیری به سلامت خود وارد کنید و دچار عوارض قلبی شوید. اکثر مردم متاسفانه داروهای ضدالتهاب را بصورت خودسرانه و بی رویه مصرف می کنند. هر چند ممکن است به تسکین فوری درد بیانجامد اما در طولانی مدت حتما عارضه های جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.

مصرف طولانی مدت و خودسرانه ایبوبروفن

در سالهای اخیر تحقیقات پزشکی نشان داده که مصرف داروی مسکنی مانند ایبوبروفن می تواند خطر بروز سکته قلبی را تا بیست و چهار درصد افزایش دهد. بهتر است در این زمینه با بهترین دکتر قلب مشورت داشته باشید.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
چکاپ سالیانه قلب

مصرف داروی دیکلوفناک

از جمله داروهایی که عوارض قلبی آن شناخته شده می باشد دیکلوفناک بوده که به صورت قرص و شیاف به عنوان مسکن مورد استفاده قرار می گیرد. موجب فشار خون بالا می گردد. در مورد مصرف اینگونه مسکن ها بهتر است از مصرف طولانی مدت و خودسرانه آن جدا خودداری نمایید. اگر هم مجبور به استفاده از این نوع مسکن ها هستید حتما تحت نظر پزشک و مدت محدود باشد.

داروهای مضر برای قلب و دیکلوفناک

مصرف قرص و داروهای دارای پتاسیم

متاسفانه امروزه این قرص ها در داروخانه ها زیاد به چشم می خورد. بیشتر به عنوان دارویی برای رفع گرفتگی عضلانی مورد استفاده قرار می گیرد و یا به عنوان مکمل در برنامه های رژیم غذایی لاغری مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده طولانی مدت و خودسرانه قرص های حاوی پتاسیم نیز می تواند احتمال بروز آسیب های قلبی را افزایش دهد. مصرف زیاد و خودسرانه این داروهای مضر برای قلب احتمال آریتمی قلبی و افزایش فشار خون را به همراه خواهد داشت. لازم به ذکر است در این مورد گزارش هایی در مورد ایست قلبی نیز داده شده است. توصیه می شود مصرف قرص های حاوی پتاسیم حتما محدود و زیر نظر پزشک باشد.

مصرف قرص سیلدنافیل(ویاگرا) در بیماران قلبی

امروزه قرص ویاگرا برای رفع مشکلات ناتوانی جنسی مورد استفاده قرار می گیرد. اما بایستی گفت این دارو بصورت جدی سلامت قلب را مورد تهدید قرار خواهد داد. متاسفانه می تواند باعث مشکلات  قلبی گردد. مصرف این دارو خصوصا در افرادی که دچار ناراحتی های قلبی می باشند اصلا توصیه نمی شود.

داروهای مضر ضد افسردگی

این گروه دارویی نیز می تواند به راحتی موجب بروز خطرات قلبی گردد. از عوارض شناخته شده این بیماری می توان به پرفشاری خون اشاره نمود. مصرف این گونه داروها حتما بایستی با نظارت پزشک باشد فشار خون نیز توسط پزشک بایستی بطور مرتب اندازه گیری گردد.

بیشتر بخوانید: بهترین متخصص اکوکاردیوگرافی قلب

داروهای مضر برای قلب کدامند؟

داروهای مضر برای قلب کدامند؟

سخن آخر

هدف از این مقاله منع مصرف دارو نمی باشد. فقط بیان این نکته است که مصرف هر دارویی حتما بایستی تحت نظارت پزشک صورت پذیرد. نکته مهم دیگر این که از مصرف خودسرانه دارو جدا پرهیز کنید. ممکن است دارویی که برای فرد دیگری تجویز شده باشد برای شما مضر باشد. حتی یک مسکن ساده می تواند عوارضی بس خطرناک به همراه داشته باشد. داروهای مضر برای قلب می تواند سختی و چالش هایی به همراه داشته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 7 =