چاقی و سکته قلبی

چاقی و سکته قلبی

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

چاقی و سکته قلبی ارتباط تنگاتنگی باهم دارند که در این مطلب به بررسی دلایل آن می پردازیم. چاقی یکی از عارضه هایی ست که ممکن است نشان دهنده بیماری خاصی باشد، از طرفی خود چاقی می تواند سکته قلبی، سکته مغزی و یا دمانس عروقی را باعث شود.

عواملی که باعث چاقی می شوند

همان طور که می دانید انرژی موجود در غذا با واحد کیلو کالری محاسبه می شود، زمانی که انسان غذا و نوشیدنی می خورد کالری وارد بدن می شود و زمانی که فعالیت می کند، کالری می سوزاند. زمانی که کالری وارد شده بیش از مقداری که فعالیت می کنید و آن را می سوزانید باشد، به صورت چربی در بدن انباشته می شود.

چربی انباشته شده باعث چاقی و اضافه وزن می شود. در صورتی که کالری جذب شده هر روزه بیشتر از نیاز بدنتان باشد، کم کم چربی ها روی هم جمع می شوند و چاقی مزمن را ایجاد می کنند. برخی از افراد ممکن است بر اثر استرس و تنش های دائمی ، پرخوری کنند و چاق شوند.

چاقی و سکته قلبی

چاقی باعث افزایش چربی در رگ ها و بسته شدن آن ها می شود که همین امر می تواند خونرسانی را به بدن با اختلال رو به رو کند از طرفی به قلب فشار وارد می شود و در نهایت سکته قلبی را ایجاد می کند. همین حالت ممکن است برای رگ های مغزی رخ دهد در این صورت سکته مغزی رخ داده و در مواردی دمانس عروقی را باعث می شود.

نیاز بدن به چربی

چاقی و سکته قلبی رابطه نزدیکی دارند اما نباید این اشتباه را داشته باشید که چربی کلا برای بدن نیاز نمی باشد، برعکس. اما افزایش چربی غیر ضروری باعث چاقی در اطراف شکم و پهلو ها می شود که می تواند سلامتی را به خطر اندازد.

چربی های نگران کننده چربی های زیر پوستی می باشند که به آن ها زیر جلدی گفته می شود اما این چربی ها بسیار مشخص هستند اما در واقع باید نگران چربی هایی باشید که مشخص نیستند.

چربی های نگران کننده معمولا آن دسته از چربی ها می باشند که در اندام های داخلی مثل کبد یا قلب جمع می شوند و به سادگی سلامتی انسان را به خطر می اندازند. بنابراین چربی های خطرناک چربی های احشایی می باشند که باید خیلی مراقب آن ها باشید.

تاثیر چربی بر عملکرد هورمون ها

چربی احشایی کلسترول غیر نیاز را در بدن افزایش می دهد و باعث چاقی و سکته قلبی می شود.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
بالن زدن رگ قلب چیست؟

با اجتماع چربی احشایی، فشار خون هم افزایش می یابد.

دیابت نوع دو با این مشکل افزایش می یابد.

هورمون انسولین با افزایش چربی به سختی کار می کند.

هورمون انسولین  مقدار گلوکز خون را اندازه می زند و آن را کنترل می کند اگر این هورمون در بدن با اختلال عملکردی رو به رو شود، دیابت نوع دو را سبب می گردد.

در صورتی که گلوکز خون افزایش یابد، بیماری های قلبی عروقی را برای فرد به همراه خواهد داشت.

تاثیر چربی بر عملکرد هورمون ها

محل تجمع چربی ها در بدن

تجمع مقدار زیادی کالری در بدن باعث چاقی و سکته قلبی می شود. اما محل تمجع آن ها در بدن متفاوت خواهد بود و این امر بسته به شکل بدن می باشد. مثلا در افرادی که بدن سیبی شکل داشته باشند چربی ها در پهلو و شکم جمع می شوند، با افرادی که بدن گلابی شکل دارند چربی ها در باسن و ران ها جمع می شوند  و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی برای هر یک متفاوت خواهد بود.

چه افرادی مستعد سکته قلبی هستند؟

از نظر بهترین متخصص اکوکاردیوگرافی قلب، بیماری های قلبی بیش از بقیه، افراد مبتلا به چاقی را تهدید می کند

افرادی که سابقه فشار خون بالا دارند.

برخی از افراد که سابقه بیماری قلبی و سکته قلبی دارند.

افرادی که تری گلیسرید خونشان بیشتر باشد نسبت به بقیه مستعد تر برای سکته قلبی هستند.

افراد الکلی برای انواع بیماری ها مستعد هستند.

افرادی که سنشان بالای ۴۵ سال باشد احتمال بیشتری دارد که به سکته قلبی دچار شوند.

چه افرادی مستعد سکته قلبی هستند؟

علائم سکته قلبی

از علائم سکته قلبی می توان به درد قفسه سینه اشاره کرد که در زمان پیاده روی و یا بلند کردن اجسام سنگین ایجاد می شود. زمانی که این درد در زمان استراحت از بین برود نشان می دهد که بیماری قلبی و یا سکته در کمین است. اما اگر با استراحت این درد از بین نرود، نشان می دهد که فرد یک حمله قلبی دارد که می تواند جان او را تهدید کند. در این صورت بهتر است با بهترین متخصص قلب  در ارتباط باشید تا از مشکلات احتمالی پیشگیری کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + چهار =