متخصص قلب و عروق
بهترین متخصص قلب و عروق: بیماری های قلب و عروق در دهه های اخیر به یکی از معضلات جوامع تبدیل شده است. سبک غلط تغذیه، عدم تحرک و یا کاهش شدید آن در زندگی و دیگر موارد از علت های بروز بیماری قلبی می باشد. برای این که بتوان در این مسیر برای درمان گام دقیق تری برداشت باید به بهترین متخصص قلب مراجعه نمود. گاهی در مشکلات سخت تر نیاز به جراحی توسط متخصص می باشد. این مسئله باید با آزمایشات دقیق پیگیری شود. در مقاله پیش رو از وب سایت دکتر جوزانی ضمن توضیح درمورد بیماری های قلبی پیرا مون جراح قلب و عروق اطلاعات بیشتری خواهیم داد.
بیماری های قلب و عروق
در تعریف بیماری های قلبی و عروق بایستی گفت هرگاه عواملی مانند فشارخون، چربی بالا، بیماری های مادر زادی عملکرد قلب را تحت تاثیر قرار دهد، زمینه بروز بیماری های قلبی و عروقی بوجود می آید. این بیماری می تواند مشکلات بسیاری را برای فرد پدید آورد. به همین دلیل نیاز به درمان در زمان مناسب خواهد داشت. برای این منظور مراجعه به متخصص قلب گزینه مناسبی است.
انواع بیماری قلب و عروق
در مورد بیماری های قلب و عروق می توان به موارد زیر اشاره نمود:
ضعیف شدن عضلات قلب (کاردیومیوپاتی)
نامنظمی ضربان قلب(آریتمی)
نقض مادرزادی
عفونت های قلبی
مشکلات دریچه قلب
بیماری های عروق کرونر
بیماری های عروق کرونر قلب نیز از انواع بیماری های رایج قلب می باشد که ناشی از وضعیت هایی مانند چربی خون، بالا و موارد این چنینی می باشد. متخصص قلب می تواند به خوبی این شرایط را مدیریت کند. شما برای بررسی شرایط خود باید در مراکز انجام اکو قلب، وقت اکو قلب بگیرید.
پزشک قلب و عروق
بایستی این نکته را یادآوری کنیم که پزشک متخصص قلب و عروق با جراح قلب و عروق متفاوت می باشد. در مورد پزشک متخصص قلب و عروق بایستی بگوییم که:
پزشک متخصص قلب قادر به درمان بیماری هایی هستند که می توانند در وضعیت و عملکرد قلب تاثیر منفی بگذارند. مانند بیماری های فشار خون، چربی خون بالا ، مشکلات مربوط به ضربان قلب(آرتیمی) و….
ضمن اینکه متخصصان قلب می توانند بعد از گذراندن دوره های علمی فوق تخصصی کار کاشت استنت(فنر) در رگ های منتهی به قلب و یا بالون زدن و انواع آزمایشات اکوی قلب را انجام دهند. البته کلیه این عمل ها را بهترین دکتر قلب می تواند انجام دهند.
فعالیت جراح قلب و عروق
جراحان متخصص قلب مسیر کاملا جداگانه ای با پزشکان متخصص قلب دارند و بعد از فارغ التحصیلی از مرحله عمومی پزشکی به دوره رزیدنت جراحی ملحق و در این زمینه تحصیلات خود را ادامه خواهد داد. مدت تحصیل تئوری و عملی چیزی حدود هفت سال بطول خواهد انجامید.
چه تفاوت هایی بین روش های درمانی متخصصان قلب و جراح قلب وجود دارد؟
با توجه به توضیحاتی که داده شد می توان این تقاوت ها را در روش درمانی یک متخصص قلب با جراح قلب و عروق پیدا نمود که عبارتند از:
متخصص قلب اعمال جراحی بسته مانند استنت گذاری در شریان های خونی را می تواند انجام دهد.
متخصص قلب اکوکاردیوگرافی از راه مری (TEE)را انجام می دهد.
متخصص جراحی قلب اعمال جراحی ترمیمی پیچیده در ارتباط با ساختار قلب را انجام می دهد و طول درمان آن به مدت زمان انجام عمل و موفقیت آمیز بودن آن محدود می شود.
شیوه درمانی متخصصان قلب و عروق به گونه ای است که ممکن است درمان دوره ای یک بیمار را برای سالیان متمادی رصد و پیگیری کنند.
سخن آخر
درمان بیماری قلبی بر عهده پزشک متخصص می باشد و یا گاها ادامه درمان با انجام عمل حراحی میسر می گردد. بستگی به نظر متخصص قلب و عروق دارد. اما نکته نهم این می باشد که بیمار می تواند از پزشک متخصص قلب و جراح به صورت همزمان استفاده کند. اما نظر اصلی نسبت به اینکه توسط چه پزشکی انجام و ادامه پذیرد با پزشک متخصص قلب می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.