سکته قلبی در جوانان
سکته قلبی در جوانان – خبرهای خوب و بدی وجود دارد، اگرچه در کل آمریکایی ها از حملات قلبی کمتری رنج می برند ، میزان حملات قلبی برای افراد زیر 40 سال در حال افزایش است.
برای چندین دهه گذشته ، پیری به عنوان یکی از بزرگترین عوامل خطر برای حملات قلبی شناخته شده است ، که به طور معمول مردان 50+ و زنان 65+ را تحت تأثیر قرار می دهد.
اکنون ، افراد 30 و 40 ساله هم قربانی این حملات قلبی عروقی می شوند.
متاسفانه طی سال های اخیر بسیار میشنویم که سکته قلبی در جوانان زیاد شده.
دیابت نوع 2 :
دکتر قلب ، می گوید: “چند دلیل وجود دارد که ما شاهد افزایش حملات قلبی در جوانان هستیم.” “اما یکی از بزرگترین عوامل خطر ، افزایش میزان دیابت نوع 2 است.”
عوامل موثر در دیابت نوع 2 عبارتند از:
1.رژیم غذایی مانند قرار گرفتن در معرض و دسترسی به مواد غذایی فوق العاده فرآوری شده.
2.اضافه وزن و چاقی
3.سبک زندگی بی تحرک و کاهش فعالیت بدنی.
“اکنون شاهد حملات قلبی در مردان جوانی هستیم که فقط 25 یا 35 سال دارند.” “20 سال پیش چنین نبود و بندرت همچین مسئله ای در دانشکده پزشکی مورد بحث قرار گرفت.”
پزشکان دلیل این تحول جدید را تغییر سبک زندگی طی چند دهه گذشته می دانند. در زندگی روزمره مردم تغییراتی ایجاد شده است. افزایش زمان استفاده از تلویزیون و رسانه ها به میزان قابل توجهی بر میزان تحرک ما نیز تأثیر می گذارد.
حتی مشاغل کم تحرک تر شدند و نسبت به دهه های گذشته به فعالیت بدنی کمتری نیاز دارند.
در واقع ، در طول چندین سال گذشته ، تغییرات زیادی انجام شده است که برخی از کارشناسان از این واقعیت که حملات قلبی در جوانان بالا می رود ، تعجب نمی کنند.
“این عادت های بد اکنون از اوایل کودکی آغاز میشود.” “باید توجه داشته باشیم که پیشگیری و اصلاح چقدر میتواند تاثیر گذار باشد.”
زمان پیشگیری چه زمانیست ؟
متخصصان قلب همیشه به فکر پیشگیری اولیه و ثانویه هستند. این تلاش برای جلوگیری از حمله قلبی اول و سپس تلاش برای جلوگیری از حمله قلبی دوم است.
اما اخیراً ، تغییر در ایده پیشگیری اولیه بوجود آمده است و این به معنای تلاش برای جلوگیری از پیشرفت عوامل خطر حمله قلبی است.
اینها مواردی است که ما می توانیم به وسیله آنها بیماری ها را کنترل کنیم مانند ورزش ، خوردن غذاهای مفید ، سیگار نکشیدن ، کنترل استرس و فشار خون….
پیشگیری اولیه شامل آموزش در مورد رفتارهایی است که شما را در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی قرار می دهد.
این شامل:
1.چاقی
2.رژیم غذایی نامناسب و عدم ورزش
3.دیابت نوع 2
4.فشار خون بالا
5.کلسترول بالا
6.سیگار کشیدن
7.سابقه خانوادگی بیماری های قلبی عروقی
اگر در معرض خطر باشید چه می کنید؟
حملات قلبی ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد – اما این خطر به ویژه هنگامی که به صورت ژنتیکی وارد بدن می شود بسیار زیاد است. پیشگیری اولیه برای کسانی که سابقه خانوادگی بیماری قلبی دارند بسیار مهم است.
خطر وراثتی بیماری قلبی شما با داشتن یک خویشاوند مرد درجه یک (مانند پدر ، برادر یا پسرتان) زیر 45سال با سابقه حمله قلبی یا سکته مغزی یا یک زن درجه یک (مانند مادر و خواهر یا دختر) زیر 55 سال با حمله قلبی یا سکته مغزی، تعریف میشود.
متاسفانه طی سال های اخیر بسیار میشنویم که سکته قلبی در جوانان زیاد شده اما میتوانیم با رعایت یکسری اصول ازاین امر پیشگیری کنیم.
“هنگامی که ما در مورد جوانان مبتلا به حملات قلبی صحبت می کنیم ، مهم است که بحث را بر اساس عوامل خطرساز انجام دهیم.” مانند رفتار هایی که شامل رژیم بد غذایی ، عدم تحرک و بقیه موارد میشود.
دستورالعمل ها توصیه می کنند که افراد 30 تا 39 ساله بدون خطر ارثی سلامت قلب و عروق خود را هر چهار تا شش سال آزمایش بدهند.
برای افرادی که خطر ژنتیکی-وراثتی دارند ، بسیار مهم است که بیشتر به سلامتی خود بپردازند و هر سال آزمایش بدهند.
جلوگیری مهمترین مسئله :
حتما شنیده اید که میگویند پیشگیری بهتر از درمان است، اما آیا همه ی ما به این جمله پایبند هستیم؟
باید بدانید که شما با رفتار های سالم و غیر سالم خود میتوانید طول عمر خود را افزایش یا کاهش دهید ، مسئله ی مهم دیگر این است که اگر بدن شما در بیماری ها از یک حد فراتر برود دیگر برگشت آن به دوره ی سلامتی بسیار سخت و در برخی مواقع غیر ممکن میشود.
همچنین اگر احساس میکنید دجار عارضه های قلبی هستید حتما به بهترین دکتر قلب شهر خود و یا مراکز انجام اکو قلب مراجعه فرمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.