دکتر قلب خوب را چگونه تشخیص دهیم؟

دکتر قلب خوب را چگونه تشخیص دهیم؟ دکتر زهرا جوزانی کهن

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

آیا می دانید چگونه میتوانیم دکتر قلب خوب را تشخیص دهیم؟ چگونه میتوانیم به بهترین پزشک در این زمینه دسترسی پیدا کنیم؟ قلب انسان مهمترین عضو بدن است. این عضو هرگز در 24 ساعت شبانه روز استراحت نمی کند. بیماری های قلبی می توانند عامل اصلی مرگ و میر انسان باشند.

دکتر قلب خوب

میتوانیم دکترقلب خوب را چگونه تشخیص دهیم؟

هماطور که می دانید بیماری های قلبی و مشکلاتی که برای بدن به وجود می آورند، می توانند دلیل اصلی مرگ و میر در افراد باشند. به همین دلیل می خواهیم راهنمایی هایی را برای انتخاب یک دکتر قلب خوب به شما ارائه دهیم تا بتوانید در مورد خود یک پزشک باتجربه برای درمان مشکلات و عوارض قلبی انتخاب کنید.

در طول زندگی، قلب ما حدود 2.5 میلیارد بار می تپد. دانستن این نکته ضروری است که این اندام یکی از مهم ترین اندام ها برای حفظ زندگی ماست .

 

معیارهای شناخت متخصص قلب

در این قسمت از مقاله قصد داریم مجموعه ای از حقایق مهم در تشخیص بهترین متخصص قلب و عروق خوب را در اختیار شما قرار دهیم تا با در نظر گرفتن آنها انتخاب درستی داشته باشید.

تعدادی تخصص یا تخصص ویژه برای قلب و عروق وجود دارد که می تواند به شما کمک کند در صورت داشتن مشکل قلبی به یک متخصص قلب یا دکتر قلب خوب مراجعه کنید.

اگر مشکل خود را می دانید، باید به دنبال یک پزشک یا متخصص و فوق تخصص باشید که بیماری شما را کاملاً درک کند. در غیر این صورت مراجعه به کلینیک قلب و عروق یا کلینیک قلب انتخاب درستی است.

همچنین بعنوان یکی از بهترین پزشکان قلب و عروق در تهران می توان به دکتر زهرا جوزانی اشاره کرد، درواقع دکتر جوزانی بهترین متخصص اکوکاردیوگرافی قلب و دارای بورد تخصصی قلب و عروق است و در زمینه بیماری های قلب و عروقی می تواند شما عزیزان را درمان کند.

دکتر قلب خوب را چگونه تشخیص دهیم؟

تخصص قلب چند نوع است:

 

1. متخصص قلب تهاجمی

این گروه از پزشکان در درمان بیماری های عروق کرونر قلب، نارسایی احتقانی قلب، تنگی و انسداد دریچه و کاتتریزاسیون برای از بین بردن لخته های خون تخصص دارند.

2. متخصصین قلب غیر تهاجمی

این نوع متخصص ابتدا بیمار را ویزیت می کند و با توجه به علائم قلب آزمایش می نویسد. بسته به نتایج آزمایش، سعی می کنند بیماری را به وسیله دارو و تغییر شیوه زندگی درمان و مدیریت  کنند و در صورت نیاز به جراحی، بیمار را ارجاع می دهند.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
رابطه فشار خون و بیماری قلبی

3. متخصصین قلب و عروق در کودکان

این گروه از پزشکان فعالانه در زمینه درمان و مدیریت بیماری قلبی در کودکان فعالیت می کنند.

4. فوق تخصص قلب

به این ترتیب یک متخصص قلب بعد از گذراندن ۱ یا ۳ سال در یکی از رشته های قلب و عروق می تواند به عنوان فوق تخصص قلب فارغ التحصیل شود.

5. متخصص قلب

یک متخصص قلب و عروق با یک جراح قلب یکسان نیست. جراح کسی است که کارش باز کردن قفسه سینه و انجام عمل جراحی قلب باز پس از تشخیص بیماری قلبی است.

 

درمان بیماری های قلبی به کمک متخصص

به دلیل زندگی امروزی و افزایش استرس و فشارهای روحی، بیماری های قلبی نیز رو به افزایش است، بنابراین این موضوع اهمیت مراجعه به یک متخصص قلب را افزایش می دهد.

دکتر زهرا جوزانی فوق تخصص قلب و عروق تهران یکی از بهترین پزشکان است، که پس از انجام معاینات و آزمایشات تشخیص بیماری قلبی،  بیمار را بطور کامل درمان میکنند.

 

چگونه می توان دکتر قلب خوب را پیدا کرد؟

برای پاسخ به این سوال، در یافتن یک متخصص قلب و عروق، نکات زیادی می توان بیان کرد. اعتبار بیمارستانی که پزشک در آن کار می کند، مدرک تخصصی و دانشگاهی که متخصص قلب در آن تحصیل کرده، بیمه پذیرفته شده، دوری یا نزدیکی مطب و همه برای بیمار بسیار مهم است. همچنین شما می توانید به دکتر زهرا جوزانی فوق تخصص قلب و عروق و آنژیوپلاستی مراجعه کنید که یکی از بهترین پزشکان در این زمینه است.

چه زمانی به پزشک قلب مراجعه کنیم؟

اگر مشکوک به بیماری قلبی هستید، به پزشک خود مراجعه کنید. خطراتی که می تواند شما را در معرض بیماری قلبی قرار دهد عبارتند از:

  •   سابقه خانوادگی بیماری قلبی
  •   سیگار کشیدن
  •   چاقی
  •   تغذیه نامناسب
  •   رژیم غذایی پرچرب و پرنمک
  •   سن

پزشک شما امکان دارد برای بررسی مشکلات و تشخیص بیماری قلبی یک معاینه فیزیکی یا آزمایش خون یا آزمایشات دیگر انجام دهد. این آزمایش ها می توانند در تشخیص بیماری قلبی و تعیین گزینه های درمانی مفید باشند. عوارض بیماری قلبی شامل حمله قلبی و سکته است. شما می توانید با تشخیص زودهنگام و درمان زودهنگام خطر حوادث را کاهش دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 7 =