باطری قلب یا ضربان ساز

باطری قلب یا ضربان ساز

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

در این مطلب می خواهیم راجع به ضربان ساز یا باطری قلب صحبت کنیم امیدواریم ما را تا انتهای این مطلب همراهی نمایید.

همان گونه که در مقالات گذشته بیان کردیم،درصورتی که برای شما از لحاظ قلبی مشکلی ایجاد شود اولین اقدامی که می بایست انجام دهید مراجعه کردن به مراکز درمانی و انجام تست های مربوطه می باشد.به همین منظور شما می توانید به مطلب  نوار قلب مراجعه نمایید در این صورت می توانید تمام مطالب مربوطه را به طور کامل مطالعه فرمایید.

اما در این مطلب می خواهیم راجع به ضربان ساز یا باطری قلب صحبت کنیم و اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما قراردهیم.

باطری قلب

ممکن است در زندگی روزمره تان با افرادی روبرو شوید که برای بقا و ادامه زندگی شان درون بدنشان ضربان ساز یا باطری قلب وجود دارد.به همین خاطر برای این که بخواهید اطلاعات کامل تری را راجع به این ابزار مهم در اختیار داشته باشید می توانید ادامه ی این مطلب را با دقت بیشتر بخوانید.ابتدا برای شما مکان جای گذاری باطری قلب را توضیح می دهیم.

نام خارجی دستگاه ضربان ساز پیس میکر pacemaker می باشد.در اصطلاح عامه به این دستگاه باطری قلب نیز گفته می شود.طبق آمار جهانی سالانه افراد زیادی با بیماری های قلبی دست و پنجه نرم می کنند.اما جمعیتی از این بیماران با درمان دارویی مشکل شان برطرف می شود اما جمعیتی از این دسته بیماران نیز وجود دارند که مشکلات شان با درمان دارویی بر طرف نمی شود به همین منظور بنا به بروز مشکلات شان پزشکان کارهای مختلفی را برای بهبود وضعیت شان انجام می دهند یکی از همین اعمالی که پزشکان برای بهبود سلامتی بیماران انجام می دهند قرار دادن باطری قلب یا ضربان ساز در زیر پوست و درون قفسه سینه ی همین افراد می باشد.اما وجود این دستگاه دارای فوایدی می باشد.

فواید باطری قلب

تا به این جای متن احتمالا با نوع دستگاه ضربان ساز آشنا شده باشید اما نکته ایی که وجود دارد این است که این دستگاه برای ما فوایدی دارد.یکی از این فواید کنترل ضربان قلب افراد می باشد.اما برای این که پزشک معالج شما درون بدنتان این دستگاه را کارگذاری کند لازم است پزشک عمل جراحی را برای این کار انجام دهد.

بسیاری از مسائل و مشکلات وجود دارد که منجر می شود در فرد تعادل به هم بریزد و در فرد نا منظم بودن ضربان قلبی احساس شود.یکی از مشکلات که منجر به بهم ریختن ضربان قلب می شود پیری می باشد.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
آنژیوگرافی

ساختار باطری قلب

باطری قلب یا ضربان ساز از دو بخش کلی تشکیل شده است که بخش اول مولد ضربان و بخش دوم الکترود می باشد.

مولد ضربان یا تولید کننده ضربان

این بخش از دستگاه به خودی خود از مواردی تشکیل شده است.قسمت های تشکیل دهنده ی این بخش از یک عدد باطری و مدار الکتریکی تشکیل شده است که مقدار پالس های الکتریکی ارسال شده به قلب را این بخش از دستگاه تنظیم می نماید.

الکترود

این قسمت از دستگاه ضربان ساز از یک تا سه سیم انعطاف پذیر تشکیل شده است که هرکدام از پالس های الکتریکی را برای تنظیم میزان ضربان قلب شما تحریک می نماید.

در این مطلب برای شما استاندارد ترین باطری قلب یا ضربان ساز را توضیح دادیم.اما این نوع دستگاه ها نیز انواعی دارند که برای شما انواعی از این دستگاه ها را نام خواهیم برد.

انواع باطری قلب یا ضربان ساز

توجه داشته باشید که تفاوت در نوع این دستگاه ها بنا به نوع فعالیت قلب شما انتخاب می شود و کار انتخاب این دستگاه بر عهده ی پزشک معالج شما می باشد.به همین منظور می توانیم این دستگاه را به بخش های ضربان ساز تک حفره ایی و ضربان ساز دو حفره ایی و ضربان ساز سه حفره ای دسته بندی کنیم.

برای انجام خدمات مشاوره ایی و درمانی می توانید با بهترین متخصص اکوکاردیوگرافی قلب ارتباط برقرار نمایید.

بهترین متخصص قلب در تهران

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + نوزده =