تاثیر درمان سریع توسط پزشک متخصص قلب-وب سایت دکترجوزانی

تاثیر درمان سریع توسط پزشک متخصص قلب چگونه است؟

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

تاثیر درمان سریع توسط پزشک متخصص قلب چگونه است؟ این مقاله از تاثیر درمان سریع توسط پزشک متخصص قلب صحبت می کند، تا انتها با ما باشید.

قلب عضوی حیاتی است که حفظ سلامت آن برای ادامه زندگی بیماران قلبی ضروری است. لذا پیش گیری از ایجاد اختلالات قلبی و مصرف دارو و مراجعه به موقع به پزشک متخصص قلب و عروق برای بیماران از اهمیت ویژه ای برخوردار است. علاوه بر آن بیماران قلبی نیاز به درمان سریع توسط پزشک متخصص قلب خود دارند، چرا که سرعت عمل در درمان و مراقبت از بیمارانی که دارای اختلالات قلبی هستند می تواند جان آن ها را حفظ نماید. همچنین درمان سریع بیماری قلبی می تواند هزینه های درمانی و بستری طولانی را نیز کاهش دهد.

تاثیر درمان سریع توسط پزشک متخصص قلب-وب سایت دکترجوزانی

زمان و اهمیت آن بر درمان بیماران قلبی

درمان بیماری قلبی توسط پزشک در زمان کوتاه بسیار ارزشمند است، چرا که در نتیجه بیماری های قلبی خونرسانی و اکسیژن رسانی به قلب می تواند مختل شود. بعلاوه بیشتر بیماری های قلبی در نتیجه بسته و یا تنگ شدن عروق ایجاد می شوند. بسته شدن عروق در مدت زمان کوتاهی (1 ساعت) منجر به مرگ سلول های قلبی می گردد.

در رابطه با اهمیت زمان بر پیشرفت بیماری قلبی می توان گفت که با گذشت هر ثانیه و دقیقه تعداد سلول های قلبی بیشتری درگیر می شوند و عملکرد خود را از دست می دهند.  به طور کلی بعد از یک حمله قلبی، سلول های قلبی می میرند و پس از گذشت 6 الی 12 ساعت از حمله قلبی همه سلول های قلبی از بین می روند. بنابراین باید تمامی بیماران قلبی تحت  درمان سریع قرار گیرند تا از خطر مرگ نجات یابند.

زمان و اهمیت آن بر درمان بیماران قلبی-وب سایت دکترجوزانی

تاثیر درمان سریع

یکی از مهم ترین نقش های پزشک متخصص قلب و عروق در راستای درمان بیماران قلبی، مدیریت زمان و درمان سریع و به موقع بیمار است که انجام این عمل منجر به موارد زیر می گردد:

  • پیشگیری از عوارض کوتاه مدت و بلند مدت بیماری قلبی و از کار افتادگی قلب

  • جلوگیری از بستری بیمار به مدت طولانی

  • کاهش زمان روند درمان و در نتیجه کاهش هزینه های درمانی

  • حفظ زندگی بیمار و نجات از مرگ او

به طور معمول تمامی بیماری های قلبی نیازمند درمان سریع پزشک هستند و بیماران با مشاهده هر گونه علایم هشدار دهنده در خصوص اختلالات قلبی (به عنوان مثال احساس درد قفسه سینه و یا تنگی نفس) باید به پزشک متخصص مراجعه نماید. تنگی نفس که یکی از مهم ترین علایم در بیشتر بیماری های قلبی است نیز نیازمند درمان سریع است.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
مسدود کننده های بتا چیست؟

تنگی نفس در هنگام فعالیت، در هنگام استراحت و خوابیده همگی نشان دهنده وجود بیماری قلبی است و این علایم خطرناک سریعا باید تحت درمان متخصص قلب و عروق قرار بگیرند در غیر این صورت عوارض جبران ناپذیری را به دنبال خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: بهترین متخصص اکوکاردیوگرافی قلب

تاثیر درمان سریع-وب سایت دکتر جوزانی

بعلاوه بعضی از بیماران قلبی درگیر اختلالاتی هستند که درمان سریع می تواند جان آن ها را حفظ نماید. در ادامه به برخی از این اختلالات اشاره می نماییم.

حمله قلبی: حمله قلبی در واقع شرایط اورژانسی است که در صورت تاخیر در درمان زندگی بیمار به خطر می افتد. این عارضه  یک اختلال در خونرسانی به قلب است و با گذشت زمان از شروع این عارضه آسیب به قلب نیز بیشتر می شود. به علاوه درمان سریع برای این بیماران جهت جلوگیری از ایست قلبی، محافظت از ماهیچه های قلبی و جلوگیری از ایجاد لخته خون بسیار پر اهمیت می باشد. پزشک می تواند با درمان سریع با هر روشی که سریعتر رگ های مسدود شده را باز می نماید عوارض حمله قلبی را به حداقل برساند. این روش ها می توانند شامل استفاده از داروها، آنژیوپلاستی،و غیره باشند.

آریتمی قلبی: این عارضه شامل اختلال در ضربان قلب است که از حالت طبیعی خارج شده و در اثر آن اکسیژن رسانی به قلب نیز به سختی انجام می گردد. آریتمی قلبی شامل اختلالات مختلفی چون فیبریلاسیون بطنی در قلب ایجاد می گردد. این اختلال انقباض کامل قلب را تحت تاثیر قرار می دهد و مانع خونرسانی و اکسیژن رسانی به سراسر بدن می شود. تشخیص و درمان سریع و به موقع بوسیله پزشک متخصص قلب و عروق موجب کاهش عوارض آریتمی شده و باعث بهبود عملکرد قلب می گردد.

انسداد عروق: از آنجاییکه انسداد عروق موجب کاهش عملکرد سلول های قلبی می گردد، شروع سریع درمان توسط پزشک متخصص از طریق راه های مختلفی چون آنژیوپلاستی، جراحی و استنت گذاری و غیره موجب برقراری مجدد جریان خون شده و عوارض انسداد که ممکن است در انتها منجر به مرگ گردد را کاهش می دهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + نه =