بهترین زمان سی پی آر

بهترین زمان سی پی آر

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

بهترین زمان سی پی آر :زمانی که بیمار به هر دلیلی در معرض خطر مرگ باشد، بسیار مهم است که اطرافیان او سی پی آر را یاد بگیرند. یعنی بتوانند در شرایط مورد نیاز او را احیا کنند که از این طریق خیلی ها جان سالم به در می برند و می توانند دوباره به زندگی خود ادامه دهند. ما در این مقاله اطلاعات کلی را در مورد بهترین زمان cpr در اختیار شما قرار می دهیم که حتی اگر به بهترین دکتر قلب تهران مراجعه کنید، این زمان ها را برای شما توضیح خواهد داد‌.

پیشنهاد: فوق تخصص انژیوگرافی در تهران

سی پی آر چیست؟

سی پی آر به معنای احیای قلبی ریوی است. در واقع از آن به عنوان یک راهکار موثر و مناسب برای نجات بیمارانی استفاده می کنند که ایست قلبی برای آنها اتفاق افتاده یا دچار ایست تنفسی و مغزی شده‌اند. در واقع به مجموعه اقداماتی که شما از آن برای نجات جان یک فرد استفاده می کنید و او را از مرگ نجات می دهید‌، احیا یا سی پی آر گفته می شود‌.

بهترین زمان سی پی آر

بهترین زمان سی پی آر

از همین اول بهتر است به سراغ اصل مطلب برویم. نکات مهمی که در احیای قلبی ریوی باید به آن توجه شود، زمان مربوط به انجام این کارها است که اهمیت بسیار زیادی دارد. زمانی که یک فرد دچار ایست قلبی می شود، یعنی خونرسانی به اندام ها و اعضای بدن او اتفاق نمی افتد و همه چیز به طور ناگهانی قطع می شود. همین باعث می‌ شود که عملکرد اعضای مختلف بدن از جمله مغز با مشکلات زیادی روبرو شود.

یعنی تا ۵ دقیقه قبل همه چیز به حالت عادی و نرمال بوده اما در عرض چند دقیقه همه چیز به یکباره از کار می افتد. بهترین زمان سی پی آر، زمانی است که شما علائم ایست قلبی را مشاهده می‌ کنید که سریعا باید اقدام به احیای قلبی ریوی کنید؛ علائمی که شامل موارد زیر می‌ شود:

          کاهش سطح هوشیاری

          نداشتن نفس و مشکلات تنفسی

         واکنش نشان ندادن بیمار

 تمامی علائم بالا در کمتر از ۱۰ ثانیه ممکن است اتفاق بیفتد و شما بدون اینکه وقت را هدر بدهید، باید اقدام به احیا کنید.

پیشنهاد: مراکز انجام اکو قلب تهران

مراحل انجام cpr

 زمانی که فرد دچار ایست قلبی می شود، یک سری مراحل هستند که باید پشت سر هم انجام داده شود. شما در عرض ۳۰ ثانیه باید به قفسه سینه بیمار فشار وارد کنید و سپس دو تنفس مصنوعی به او بدهید. این کار را تا زمانی تکرار کنید که بیمار از لحاظ تنفس و هوشیاری به حالت طبیعی خودش برگردد. در واقع ماساژ قفسه سینه، تنفس مصنوعی و تکرار این کارها مراحل انجام سی پی آر را شامل می شود.

بهترین زمان سی پی آر

تنفس مصنوعی حین سی پی آر

زمانی که می‌ خواهید احیای قلبی ریوی را انجام دهید‌، باید از راه های زیر اقدام کنید:

          باید راه هوایی تنفس بیمار را باز کنید. به این صورت که کف دست خودتان را روی پیشانی بگذارید. سر او را به سمت عقب قول بدهید. با دست دیگر سر او را بلند کنید. سپس به او نفس بدهید. یعنی سوراخ بینی او را بگیرید و ببندید.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
چگونه ضربان قلب پایین منجر به آسیب نخاعی فیروز نادری شد؟

         از ماسک تنفسی استفاده کنید. اگر ماسکی در اختیار ندارید، دست خود را روی دهان بیمار بگذارید. مطمئن شوید که قفسه سینه حتماً به سمت بالا حرکت کند و زمانی که می خواهید نفس را انتقال دهید، حتماً برای هر نفس باید یک ثانیه صبر کنید. این کار را تا زمانی تکرار کنید که تنفس به شکل طبیعی اتفاق بیفتد.

         وقتی صحبت از بهترین زمان سی پی ار می شود، منظور ما این است که شما علائم ایست قلبی را به طور کامل بشناسید که ما در این قسمت آنها را برایتان به طور مفصل توضیح خواهیم داد که شامل موارد زیر می‌ شود:

 قطع نفس

 از بین رفتن صداهای قلب

 از بین رفتن سریع سطح هوشیاری

 کاهش فشار خون

 گشاد شدن مردمک چشم

از بین رفتن نبض کاروتید یا فمورال

سردی و رطوبت بدن

بروز تشنج

 کبود شدن پوست

پیشنهاد: بهترین دکتر قلب تهران

کلام آخر

اگر شما در مورد احیای قلبی ریوی اطلاعات کامل داشته باشید، می‌توانید جان اطرافیانتان را نجات دهید اما باید بدانید که بهترین زمان سی پی آر دقیقا چه تایمی است. ما در این مقاله به طور کامل راجع به این موضوع برایتان صحبت کردیم و اطلاعات کافی را در اختیارتان قرار داده ایم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =