افراد در معرض بیماری های قلبی چه کسانی هستند؟
افراد در معرض بیماری های قلبی چه کسانی هستند؟
برای اینکه بدانید افراد در معرض بیماری های قلبی چه کسانی هستند؟ به شما توصیه می کنیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
عوامل خطرساز
هرچه عوامل خطرساز بیشتری داشته باشید و درجه هر عامل خطر بیشتر باشد، احتمال ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب افزایش می یابد، همچنین تجمع پلاک در عروق قلب می تواند منجر به حمله قلبی شود. عوامل خطر به سه دسته کلی تقسیم می شوند:
عوامل خطرساز اصلی
تحقیقات نشان داده است که این عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
عوامل خطرساز قابل اصلاح
برخی از عوامل خطرساز اصلی را می توان از طریق داروها یا تغییر شیوه زندگی اصلاح ، درمان یا کنترل کرد.
عوامل خطرساز
این عوامل با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی مرتبط هستند ، اما اهمیت و شیوع آنها هنوز مشخص نشده است.
افراد در معرض بیماری های قلبی چه کسانی هستند؟
در زیر پاسخ سوال افراد در معرض بیماری های قلبی چه کسانی هستند؟ را بیان می کنیم.
افزایش سن
اکثر افرادی که بر اثر بیماری عروق کرونر قلب می میرند 65 سال یا بیشتر دارند. در حالی که حملات قلبی می تواند در هر دو جنس در سنین بالا رخ دهد، زنان بیشتر در خطر مرگ هستند.
جنس مرد
مردان بیشتر از زنان در معرض حمله قلبی هستند و مردان زودتر در زندگی دچار حملات قلبی می شوند.
حتی پس از رسیدن زنان به سن یائسگی ، هنگامی که میزان مرگ و میر زنان در اثر بیماری های قلبی افزایش می یابد، خطر حمله قلبی زنان نسبت به مردان کمتر است.
وراثت (شامل نژاد)
همانطور که نمی توانید سن، جنس و نژاد خود را کنترل کنید، نمی توانید سابقه خانوادگی خود را نیز کنترل کنید. بنابراین، درمان و کنترل سایر عوامل خطرساز قابل اصلاح دیگر شما بسیار مهمتر است.
عوامل خطر بیماری های قلبی
دود تنباکو
خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر در افراد سیگاری بسیار بیشتر از افراد غیرسیگاری است.
سیگار کشیدن یک عامل خطر مستقل قوی برای مرگ ناگهانی قلبی در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر است. سیگار کشیدن همچنین با سایر عوامل خطر تداخل دارد تا خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را تا حد زیادی افزایش دهد. قرار گرفتن در معرض دود دیگران حتی برای افراد غیر سیگاری نیز خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد.
کلسترول خون بالا
با افزایش کلسترول خون، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب نیز افزایش می یابد. هنگامی که سایر عوامل خطر (مانند فشار خون بالا و دود تنباکو) نیز وجود داشته باشد ، این خطر حتی بیشتر افزایش می یابد. سطح کلسترول فرد نیز تحت تأثیر سن ، جنس ، وراثت و رژیم غذایی است.
همچنین بخوانید : بهترین متخصص قلب در تهران
کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL)
سطح پایین کلسترول LDL برای سلامت قلب مفید تلقی می شود. عوامل سبک زندگی، مانند رژیم غذایی حاوی چربی های اشباع و ترانس، می توانند کلسترول LDL را افزایش دهند. شما می توانید به مراکز انجام اکو قلب بروید و قلب خود را بررسی کنید.
کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL)
با HDL (کلسترول خوب) ، سطوح بالاتر معمولا بهتر است. افرادی که دارای تری گلیسیرید خون بالا هستندمعمولاً کلسترول HDL پایین تری دارند. عوامل ژنتیکی، دیابت نوع 2، سیگار کشیدن، اضافه وزن و کم تحرکی همه می توانند منجر به کاهش کلسترول HDL شوند.
تری گلیسیرید
تری گلیسیریدها شایع ترین نوع چربی در بدن هستند. سطوح طبیعی تری گلیسیرید بسته به سن و جنس متفاوت است.
سطح بالای تری گلیسیرید همراه با کلسترول HDL پایین یا کلسترول LDL بالا با تصلب شرایین مرتبط است ، که تجمع رسوبات چربی در داخل دیواره های شریان است و موجب خطر حمله قلبی می شود. قبل از بروز خطر به مراکز انجام اکو قلب رفته و وضعیت قلب خود را مشاهده کنید.
فشار خون بالا
فشار خون بالا باعث افزایش حجم کار قلب و ضخیم شدن و سفت شدن ماهیچه قلب می شود. این سفت شدن ماهیچه قلب طبیعی نیست و باعث عملکرد غیر طبیعی قلب می شود. همچنین خطر سکته مغزی، حمله قلبی، نارسایی کلیه و نارسایی احتقانی قلب را افزایش می دهد.
وقتی فشار خون بالا در کنار چاقی، سیگار کشیدن، سطح کلسترول خون بالا یا دیابت وجود داشته باشد، خطر حمله قلبی یا سکته مغزی حتی بیشتر می شود.
عدم تحرک بدنی
سبک زندگی غیر فعال یک عامل خطر برای بیماری عروق کرونر قلب است. فعالیت بدنی منظم متوسط تا شدید به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. فعالیت بدنی می تواند به کنترل کلسترول خون، دیابت و چاقی کمک کند. همچنین می تواند به کاهش فشار خون در برخی افراد کمک کند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.