قرص های مناسب برای درمان قطعی تپش قلب
قرص برای درمان تپش قلب: حتماً برای شما نیز پیش آمده است که در پیادهرویهای طولانی مدت و یا بعد از دویدن و ترس ناگهانی احساس کنید که ضربان قلب شما بالا رفته است و به قول معروف دچار تپش قلب شدهاید، این نوع از تپش قلب عادی و طبیعی میباشد و نیاز به پیگیری ندارد، ولی در بعضی از مواقع افراد در حالت طبیعی ضربان قلبشان بالا میرود و دچار تپش قلب میشوند.
این عارضه اگر در کوتاه مدت مداوا نشود، ممکن است که خطراتی برای فرد مبتلا در پی داشته باشد.
شما باید با مراجعه به مراکز اکو قلب تهران و نشان دادن نتیجه اکو به متخصصین قلب مانند فوق تخصص آنژیوگرافی در تهران و بهترین دکتر قلب تهران و سایر شهرستان ها این عارضه را از بین ببرید.
معمولاً پزشکان برای درمان تپش قلب قرصهای گوناگون و متنوعی را تجویز میکنند. اما تپش قلب چیست؟ بهترین قرصها برای درمان تپش قلب چه قرصهایی هستند؟
موضوعی میباشد که ما در این مقاله تحت عنوان قرص های مناسب برای درمان قطعی تپش قلب به آن خواهیم پرداخت. پس اگر شما نیز مایل به کسب اطلاعات در این زمینه هستید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
تپش قلب چیست؟
همانگونه که میدانید مهمترین موضوع این مقاله معرفی قرص های مناسب برای درمان قطعی تپش قلب است. اما قبل از معرفی این قرصها لازم است که شما بدانید که تپش قلب چیست؟
تپش قلب یکی از انواع بیماریهای قلبی میباشد که در آن ضربان قلب تندتر و شدیدتر از حد نرمال میزند، به شکلی که فرد بیمار احساس میکند، قلب ضربانی را جا می اندازد و یا لرزش دارد.
معمولاً ضربان شدید قلب یا تپش قلب بیشتر در گلو، گردن و عمدتاً در قفسه سینه احساس میشود. این عارضه در دراز مدت ممکن است که بسیار ترسناک و آزار دهنده باشد. اما به شکل کلی درمان آن ساده است.
معمولاً تپش قلب به دلیل استرس و اضطراب، مصرف زیاد نیکوتین و یا مصرف کافئین و الکل زیاد به وجود میآید. همچنین ممکن است در زمان بارداری خانمها این عارضه را تجربه نمایند.
شاید برخی از افراد فکر کنند که تپش قلب دارند و ضربان قلب آنها طبیعی نیست. به شکل کلی ما زمانی میتوانیم ضربان قلب را غیر طبیعی و تپش قلب بنامیم که از حالت نرمال بیشتر باشد. معمولاً ضربان نرمال قلب بین ۶۰ تا ۱۰۰ بار در دقیقه میباشد، اگر ضربان قلب شما در دقیقه از ۱۰۰ بیشتر بود شما دچار تپش قلب شدهاید.
معرفی قرص های مناسب برای درمان قطعی تپش قلب
درمان قطعی تپش قلب، عمدتاً بسته به علت و سطح شدت آن، متفاوت است و باید توسط پزشک تعیین شود. اما در زیر، تعدادی از قرصهای معمولاً استفاده میشود که میتوانند در درمان تپش قلب مؤثر باشند:
مهار کننده های ACE
یک دسته از دارو ها یا قرص های مناسب برای درمان قطعی تپش قلب مهار کنندههای ACE می باشند.مصرف این داروها باعث میشود که فشار خون بیمار کاهش یابد و جریان خون را در کلیهها و سرتاسر بدن بهبود میبخشد. در نتیجه خطر تپش قلب را به شکل چشم گیری کاهش میدهد.
معمولاً برای افرادی که دیابت دارند یا برای درمان پروتئین در ادرار به منظور محافظت از کلیهها این دارو تجویز میشود.
مسدود کننده های بتا
یکی دیگر از قرص های مناسب برای درمان قطعی تپش قلب قرص های مسدود کننده بتا هستند. معمولاً اکثر پزشکان این دارو را برای کاهش ضربان قلب و بهبود جریان خون تجویز میکنند، در صورت تشخیص نامنظم بودن ضربان قلب، یا فشار خون توسط پزشک این دارو را مصرف نمایید.
از مهمترین داروهایی که زیر مجموعه مسدود کننده بتا هستند میتوانیم به:
- متوپرولول
- آتونولول
- و پروپرانولول اشاره کرد.
دیگو کسین
دارو یا قرص دیگوکسین را میتوانیم یکی دیگر از قرص های مناسب برای درمان قطعی تپش قلب بدانیم. این قرصها باعث میشوند که عمل پمپاژ خون توسط قلب بهتر انجام شود، اگر شما نیز دلیل تپش قلبتان ضربان نامنظم قلبتان است، با نظر پزشک از این دارو استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: علل تپش قلب و راه های درمان آن چیست؟
دارو های ضد اضطراب
همانگونه که در قسمت ابتدایی مقاله نیز اشاره کردیم، یکی از دلایل اصلی تپش قلب اضطراب می باشد.اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که تپش قلب شما به دلیل داشتن اضطراب شدید است داروهای ضد اضطراب میتوانند گزینه مناسبی برای درمان قطعی تپش قلب شما باشند.
معمولاً قرصهایی مانند لورازپام و آلپرازولام زیر مجموعه داروهای ضد اضطراب هستند. توجه داشته باشید که اگر قصد رانندگی دارید و یا در تایم شب مشغول به کار هستید از این قرصها استفاده نکنید، چرا که این قرصها بشدت خواب آور هستند.
جمع بندی
قرصهای بتابلاکرها، آنتیآریتمیک و آنتیکواگولانتها میتوانند به عنوان گزینههای مناسب برای درمان تپش قلب مورد استفاده قرار بگیرند.
برای یافتن بهترین دکتر قلب تهران، پیشنهاد میکنیم به مطب دکتر جوزانی فوقق تخصص آنژیوگرافی در تهران مراجعه کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.