خطرناکترین بیماری های قلبی را بهتر بشناسیم

خطرناکترین بیماری های قلبی را بهتر بشناسیم

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

امروزه از جمله خطرناکترین بیماری های قلبی بیماری هایی هستند که به تدریج شکل می گیرند و به طور ناگهانی فرد را غافلگیر می کنند. همانطور که میدانید بیماری قلبی یکی از علل اصلی مرگ و میر در انسان ها است. خطرناک ترین بیماری های قلبی بدون  سر و صدا و بدون هیچ علامتی در بدن رخ می دهد. و پیامد آن مرگ بسیار محتمل است.

دکتر زهرا جوزانی بهترین متخصص قلب و عروق از دانشگاه تهران، یکی از بهترین پزشکان در این زمینه است که جهت درمان و شناسایی بیماری های قلبی و عروقی به شما کمک می کند. هدف از ارائه مقاله امروز معرفی خطرناکترین بیماری های قلبی است.

 خطرناک ترین بیماری های قلبی را بهتر بشناسیم

خطرناک ترین بیماری های قلبی را بهتر بشناسیم

حمله قلبی ،خطرناکترین بیماری های قلبی

امروزه شاهد شروع ناگهانی حملات قلبی هستیم که یکی از شایع ترین بیماری های قلبی است. در واقع حمله قلبی زمانی رخ می دهد که جریان خون به  قلب مسدود شود. عوامل متعددی در بروز این مشکل دخیل هستند. تعدادی از این عوامل تأثیرگذار مانند سن و ماهیت ژنتیکی بیماری، عوامل غیر قابل تغییر هستند.

در واقع عوامل دیگر مانند سیگار کشیدن، استرس روزانه، چاقی و اضافه وزن، برنامه غذایی نامناسب، کلسترول بالا، فشار خون بالا، قند بالا و عدم فعالیت فیزیکی، را هر فرد در  زندگی باید سعی کند این عوامل را کنترل کند.

آریتمی

در واقع ضربان قلب شما بدون شک در طول فعالیت ورزشی شدید افزایش می یابد. با این حال، اگر  ضربان قلب شما معمولاً به طور نامنظم در حال افزایش یا کاهش است. یکی از خطرناکترین بیماری های قلبی به نام آریتمی را دارا هستید. در چنین مواقعی قلب خون را به خوبی پمپاژ نمی کند و خون  کافی به قلب و سایر قسمت های بدن نمی رسد. در چنین مواردی  به دکتر زهرا جوزانی بهترین دکتر قلب مراجعه کنید تا بطور کامل در طول درمان به شما کمک کند هرچه زودتر بهبودی جسمانی خود را پیدا کنید.

 خطرناکترین بیماری های قلبی را بهتر بشناسیم

خطرناکترین بیماری های قلبی را بهتر بشناسیم

کاردیومیوپاتی

در واقع این بیماری مرتبط با نارسایی قلبی است که عضله قلب ضعیف می شود و خون کافی پمپاژ نمی شود و همچنین بروز این بیماری را می توان به دلایل گوناگونی از جمله عوامل ژنتیکی، عفونت های ویروسی، مصرف الکل و فشار خون بالا نسبت داد.

آترواسکلروز

این یک بیماری خاموش قلبی است که درواقع در هر سنی امکان دارد رخ دهد و حتی بیشتر از سنین بالا ممکن است جوانان را  هدف قرار می دهد. اگر کلسترول بالا دارید در معرض خطر آترواسکلروز هستید. آترواسکلروز معمولاً یک بیماری قلبی به دلیل فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت است و این بیماری های خطرناک قلبی باعث مرگ و میر بیشتر از بیماری های دیگر مانند سرطان  می شود.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
فشار خون نرمال در افراد مسن

مشکلات مادرزادی قلبی

اگر  خانواده ای با نقص قلبی وجود داشته باشد، به احتمال زیاد کودک دارای نقص  قلبی است. نقایص مادرزادی قلب شامل شریان ها، سیاهرگ ها، دیواره ها و دریچه های قلب است.اگر پدر و مادر هر دو دارای نقص مادرزادی قلبی باشند، احتمال اینکه فرزندشان دچار  این مشکل شده باشد بسیار زیاد است، بنابراین  زوج هایی که این شرایط را دارند بهتر است قبل از بارداری به پزشک مراجعه کنند و  از آنها تست اکوکاردیوگرافی گرفته شود. بنابراین شما نیاز دارید تا بهترین متخصص اکوکاردیوگرافی قلب را در شهرخود شناسایی کنید.

نشانه های بی صدای خطرناکترین بیماری های قلبی

در واقع علائم بیماری قلبی بستگی به نوع بیماری  دارد. اما به طور کلی این بیماری ها معمولا با درد قفسه سینه همراه است. در مقاله بعدی نگاهی به  علائم بیماری های خطرناک قلبی خواهیم داشت.

آریتمی با ریتم غیر طبیعی قلب همراه است. علائم آریتمی شامل ضربان قلب سریع، ضربان قلب آهسته، لرزش قفسه سینه و درد قفسه سینه . تنگی نفس احساس سرگیجه و سبکی  سر  است.

بیماری کاردیومیوپاتی در ابتدا هیچ علائمی ندارد

اما با پیشرفت بیماری علائمی مانند تورم پاها ، ضربان قلب سریع همراه با لرزش، سرگیجه، سبکی سر و غش، تنگی نفس در حین ورزش و استراحت و خستگی مفرط ایجاد می کند.

نشانه های نقص مادرزادی قلبی

نقایص مادرزادی قلب یکی از خطرناکترین بیماری های قلبی است که در واقع بلافاصله پس از تولد ایجاد می شود. همچنین علائم این دسته از بیماری های قلبی شامل تغییر رنگ  خاکستری یا آبی پوست، تنگی نفس هنگام غذا خوردن، کاهش وزن و تورم پاها و شکم است. سایر بیماری های مادرزادی قلبی که خطر کمتری دارند  امکان دارد تا دوران کودکی و بزرگسالی علائمی از خود نشان ندهند. این بیماری های مادرزادی قلبی علائمی مانند خستگی را نشان می دهند. تنگی نفس  با فعالیت بدنی مرتبط است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =