بررسی کامل مراحل پیوند قلب و نکات مهم
در این مقاله می خواهیم شما را با مراحل پیوند قلب آشنا کنیم. به شما توصیه می کنیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. مطمئنا دوست دارید در مورد مراحل پیوند قلب و کارایی قلب اطلاعاتی کسب نمایید.
قلب یک عضو اصلی بدن به حساب می آید که نیاز است که همیشه به فکر سلامت آن باشیم. اما گاهی اوقات قلب دچار بیماری می شود که نمی تواند بدن را به خوبی مدیریت کند. بنابراین شخص بیمار به پیوند قلب نیاز پیدا می کند تا بتواند اینگونه قلبی سالم در بدن خود داشته باشد و زندگی طبیعی خود را ادامه دهد.
پیوند قلب شامل جایگزینی قلب بیمار با قلب سالم از طرف اهدا کننده است. پیوند قلب یک عمل جراحی است که در صورت نیاز توسط بهترین دکتر قلب توصیه می شود و در آن قلب بیمار با قلب سالم اهدا کننده جایگزین می شود. باور کنید یا نه، پیوند قلب یک عمل نسبتاً ساده برای جراح قلب است.
تاریخچه پیوند قلب
ایده جایگزینی اندام بد با اندام خوب در اساطیر باستان ثبت شده است. اولین پیوند واقعی اعضای بدن احتمالاً پیوندهای پوستی بوده است که در قرن دوم قبل از میلاد در هند انجام شده است.
اولین پیوند قلب حیوانی به ولادیمر دمیخوف تعلق می گیرد. دمیخوف که در سال 1946 در مسکو کار می کرد ، قلب ها را بین دو سگ تغییر داد. سگ ها از جراحی جان سالم به در بردند.
اولین پیوند در انسان در آفریقای جنوبی در سال 1967 توسط دکتر کریستیان بارنارد انجام شد. بیمار فقط 18 روز زندگی کرد.
بیشتر تحقیقاتی که منجر به پیوند موفقیت آمیز قلب شد در ایالات متحده در دانشگاه استنفورد تحت رهبری دکتر نورمن شوموی انجام شد. هنگامی که استنفورد شروع به گزارش نتایج بهتر کرد، سایر مراکز شروع به کار کردند.
مراحل پیوند قلب
مراحل پیوند قلب شامل 3 مورد می باشد که در ادامه توضیح خواهیم داد.
اولین عمل برداشت قلب از اهدا کننده است.
اهداکننده معمولا فردی است که دچار صدمات جبران ناپذیرمغزی شده است که به آن «مرگ مغزی» می گویند. اغلب اینها بیمارانی هستند که ضربه های شدیدی به سر آنها وارد شده است، به عنوان مثال ، در تصادف رانندگی اندام های قربانی غیر از مغز، با کمک داروها و سایر «وسایل حمایتی» که ممکن است شامل یک دستگاه تنفس یا سایر دستگاه ها باشد، به خوبی کار می کنند.
تیمی شامل بهترین دکتر قلب پرستاران و تکنسین ها به بیمارستان اهدا کننده می روند تا اعضای بدن اهدا شده را پس از مشخص شدن مرگ مغزی اهدا کننده خارج کنند. اندام های برداشته شده روی یخ منتقل می شوند تا زنده بمانند ، تا زمانی که بتوان آنها را کاشت.
برای قلب، این به طور مطلوب کمتر از شش ساعت است. بنابراین، اعضای بدن، اغلب با هواپیما یا هلیکوپتر به بیمارستان گیرنده منتقل می شوند.
همچنین بخوانید : دستگاه قلب مصنوعی چیست
عمل دوم برداشتن قلب آسیب دیده گیرنده است.
بسته به اینکه گیرنده قبلا جراحی قلب کرده باشد (مانند اغلب موارد)، برداشتن قلب آسیب دیده ممکن است بسیار آسان یا بسیار دشوار باشد.
اگر جراحی قبلی انجام شده باشد، برش بافت اسکار ممکن است باعث طولانی شدن و پیچیده شدن برداشتن قلب شود.
عملیات سوم احتمالا ساده ترین است. کاشت قلب اهدا کننده- امروزه این عملیات اساسا شامل ایجاد پنج خط بخیه یا «آناستوموز» است. این خطوط بخیه، رگ های خونی بزرگ را که وارد قلب می شوند و از آن خارج می شوند متصل می کند.
نکته قابل توجه این است که در صورت عدم وجود عوارض، اکثر بیمارانی که پیوند قلب انجام داده اند حدود یک هفته پس از عمل در خانه هستند اما در صورت مشاهده عوارض بهترین متخصص قلب اقدامات لازم را توصیه مینماید.
سخاوت اهداکنندگان و خانواده های آنها پیوند اعضا را ممکن می سازد.
آگاهی از پیوند قلب به شما کمک می کند تا بتوانید این عمل را بدون نگرانی و استرس پشت سر بگذارید. زیرا همانطور که می دانید ترس و استرس خودش عامل بیماری های قلبی می باشد. بنابراین با افزایش دانش خود ترس و استرس را از خود دور کنید.
سلام
خواستم بدونم اگه برای اهدای قلب و بعد از اون برای اهدای اعضای مختلف بدن اقدام کنم
این کار رو انجام میدن یا خیر
باتشکر
سلام خیر