دلایل ایجاد تنگی شدید دریچه آئورت-وب سایت دکتر جوزانی

درمان تنگی شدید آئورت

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

درمان تنگی شدید آئورت با مراجعه به بهترین متخصص قلب امکان پذیر است. زمانی که راه بین بطن قلب و شریان اصلی گرفته یا تنگ شود خون کافی به بدن نمی رسد. در اثر تنگی دریچه آئورت که کم کم اتفاق می افتد، قلب تلاش می کند تا در مقابل این تنگی بجنگد. اما ابتدا باعث هیپرتروفی ماهیچه قلب که همان ضخیم شدن است، می باشد. بعد از آن با تلاش های مکرر عضلات قلب، قلب دچار از کار افتادگی می شود.

در صورتی که تنگی دریچه آئورت درمان نشود، عضله قلب بیش از حد سفت و ضخیم می گردد که در نتیجه نارسایی قلب را به همراه دارد.

علائم‌ تنگی شدید دریچه آئورت

تنگی نفس، درد قفسه سینه، خستگی مفرط، غش و بیهوشی، مرگ ناگهانی از علائم تنگی دریچه است. در اوایل بیماری قلب می تواند به خوبی بر این مشکل غلبه کند‌ چرا که در مراحل اولیه علائم وجود ندارند. در صورت عدم درمان تنگی شدید دریچه آئورت، عضله قلب دیگر نمی تواند با قدرت سابق به کار خود ادامه داده و بیماری را با تنگی نفس شدید نشان می دهد. با ادامه این روند نارسایی قلب به مراحلی می رسد که دیگر درمان پذیر نیست. تشخیص و درمان به موقع بیماری توسط پزشک متخصص قلب می تواند باعث از بین رفتن بیماری شود.

دلایل ایجاد تنگی شدید دریچه آئورت

با افزایش سن کلسیم در کاسپ دریچه رسوب می کند. این امر باعث می شود تا دریچه سفت شده و انعطاف دریچه از بین رفته و دهانه خروجی قلب شروع به تنگ شدن می کند. تنگی دریچه آئورت از زمانی که اتفاق می افتد تا زمانی که علائم را نشان دهد بسیار زمان نیاز دارد. که در هر مرحله ای تا نشان  دادن علائم پزشک متخصص قلب می تواند بیماری را درمان کند. یافتن علت در درمان تنگی شدید دریچه آئورت بسیار موثر است.

 

درمان تنگی شدید دریچه آئورت-وب سایت دکتر جوزانی

علل دوم در ایجاد بیماری تغییر در تعداد کاسپ دریچه آئورت می باشد. این دریچه به طور معمول دارای سه عدد کاسپ است و در برخی شرایط ممکن است فرد دو عدد و یا چهار عدد کاسپ داشته باشد در موارد بسیار نادر نیز فرد یک کاسپ دارد. این تغییر در تعداد کاسپ دریچه باعث تغییر مسیر خون می شود و در نهایت ضعف قلب را به همراه دارد. در این صورت افرادی که به طور مادرزادی این مشکل را داشته باشند ۲۰ سال زودتر از افراد سالم دچار رسوب کلسیم و یا تنگی دریچه آئورت خواهند شد.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
علل نارسایی دریچه آئورت چیست؟ عوامل خطر بیماری دریچه آئورت!

دلیل سوم بیماری های دیگر مانند بیماری روماتیسمی ست. این بیماری در زمان کودکی در اثر عکس العمل بدن در برابر عفونت فارنژیت استرپتوکوک می باشد. بعد از گذشت چندین سال این بیماری علائم را به صورت تنگی دریچه قلب نمایان می کند.

تشخیص و درمان تنگی شدید دریچه آئورت

در صورتی که فرد برخی از علائم مانند تنگی نفس، درد قفسه سینه و کاهش هوشیاری را داشته باشد بهترین متخصص قلب برای اطمینان و درمان تنگی شدید دریچه آئورت از شما تست می‌گیرد. البته از بین تست های مختلف اولین  راه، شنیدن صدای قلب است.

نوار قلب

نوار قلب ریتم ضربان را نشان می دهد، تنگی دریچه باعث می شود حفره های قلب ضخیم شوند تمام این تغییرات در تست نوار قلب مشخص می گردد.

 

تشخیص و درمان تنگی شدید دریچه آئورت-وب سایت دکتر جوزانی

 

عکس قفسه سینه

استفاده از این آزمایش به دلیل بررسی وجود و یا عدم وجود بیماری های دیگر می باشد و این امکان را به دکتر قلب می دهد که درمان تنگی شدید دریچه آئورت را آغاز کند.

در برخی موارد احتمال گرد شدن قلب و یا گشادی قسمت  ابتدایی آئورت وجود دارد.

 اکوکاردیوگرافی

انجام ‌اکو‌ بهترین جواب را به متخصص اکوکاریوگرافی قلب می دهد چرا که با این عمل، دریچه آئورت و دیگر دریچه ها مورد بررسی قرار می گیرند و عملکرد عضلات قلب را نشان می دهد و در نهایت شدت بیماری را تعیین می کند. که با کمک آن می توان نوع درمان بیماری را تشخیص داد.

بهترین روش درمان تنگی شدید آئورت

درمان بیماری به صورت تجویز دارو امکان پذیر نمی باشد و تنها راه قطعی برای درمان این بیماری تعویض دریچه می باشد. به صورت معمول و قدیمی تعویض دریچه با نوع فلزی و یا حیوانی انجام پذیر است.

در چند سال اخیر روشی جدید برای درمان تنگی دریچه قلب ارائه شده است که از طریق پوست و به کمک دریچه های روی استنت قابل انجام می باشد. این روش نسبت به عمل قلب باز کمتر تهاجمی می باشد.

انتخاب راه درمان تنگی شدید آئورت با مشورت با بهترین متخصص انژیوگرافی قلب امکان پذیر است.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =