جراحی قلب و عروق

انواع جراحی قلب و عروق کدامند؟ انجام جراحی قلب بصورت تخصصی

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

جراحی قلب و عروق

در بیشتر کشورها، جراحی قلب و عروق به عنوان فوق تخصص جراحی قلب (شامل قلب و عروق بزرگ) و جراحی قفسه سینه (شامل ریه ها، مری، تیموس و غیره) است.

رزیدنت جراحی قلب که  بهترین متخصص قلب می باشد کسانی هستند که چهار تا ش ش سال یا بیشتر آموزش دیده هستند و برای تبدیل شدن به یک جراح کاملا واجد شرایط هستند. . جراحان قلب ممکن است مستقیما از دانشکده پزشکی وارد دوره جراحی قلب شوند یا ابتدا یک رزیدنت جراحی عمومی شده و سپس تحصیلات را تکمیل کنند. جراحان قلب ممکن است با انجام فلوشیپ در موضوعات مختلف از جمله: جراحی قلب اطفال، پیوند قلب، بیماری قلبی اکتسابی بزرگسالان و بسیاری دیگر از مشکلات قلب، جراحی قلب را با تخصص بیشتری انجام دهند.

 

جراحی قلب و عروق تخصصی

رویکردهای اولیه به ناهنجاری های قلبی

در سال 1925 هنری ساوتار یک زن جوان مبتلا به تنگی میترال را با موفقیت جراحی کرد. او در ضمیمه دهلیز چپ یک سوراخ ایجاد کرد و یک انگشت را در این محفظه قرار داد تا دریچه میترال آسیب دیده را لمس کرده و کشف کند. بیمار چندین سال زنده ماند. اما همکاران پزشک ساوتار در آن زمان تصمیم گرفتند که این روش موجه نیست و او نمی تواند ادامه دهد.

جراحی قلب پس از جنگ جهانی دوم تغییر چشمگیری کرد. در سال 1948 چهار جراح عمل موفقیت آمیزی را برای تنگی میترال ناشی از تب روماتیسمی انجام دادند.  چارلز بیلی در بیمارستان هانمن، فیلادلفیا، دوایت هارکن در بوستون و راسل براک در بیمارستان گای همگی روش ساوتار را در پیش گرفتند. همه این مردان مستقل از یکدیگر و در عرض چند ماه شروع به کار کردند. این بار تکنیک ساوتار به طور گسترده ای پذیرفته شد  اگرچه تغییراتی نیز وجود داشت.

بیشتر بخوانید : انواع عمل قلب

جراحی قلب و عروق کودکان

اولین عملیات برای ترمیم نقایص قلبی عروقی در کودکان توسط کلارنس کرافورد در سوئد در یک پسر 12 ساله انجام شد. اولین تلاش ها برای تسکین بیماری مادرزادی قلبی توسط آلفرد بلالوک با کمک ویلیام لانگمیر، دنتون کولی و تکنسین مجرب بلالوک، ویوین توماس در سال 1944 در بیمارستان جان هاپکینز انجام شد.

تکنیک های ترمیم نقایص مادرزادی قلب بدون استفاده از دستگاه بای پس در اواخر دهه 1940 و اوایل 1950 توسعه یافت. در میان آنها ترمیم باز نقص دیواره دهلیزی با استفاده از هیپوترمی در یک کودک 5 ساله در 1952 توسط لوئیس و تاوف انجام شد.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
دلایل بیماری قلبی و سکته مغزی چیست؟(راه های پیشگیری از سکته قلبی)

والتر لیلهی برای انجام پرفیوژن در هنگام ترمیم مستقیم نقص دیواره بین بطنی در یک کودک 4 ساله در سال 1954 از یک گردش متقابل بین یک پسر و پدرش استفاده کرد. او به استفاده از گردش متقابل ادامه داد و اولین اصلاحات مربوط به تتراتولوژی فالوت را انجام داد و این نتایج را در سال 1955 در انجمن جراحی آمریکا ارائه کرد.

بیشتر بخوانید : مراقبت های لازم پس از عمل جراحی قلب و عروق

جراحی قلب

خطرات جراحی قلب

توسعه جراحی قلب و تکنیک های بای پس قلبی ریوی میزان مرگ و میر این جراحی ها را به رتبه های پایینی کاهش داده است. نگرانی عمده در مورد جراحی قلب بروز آسیب عصبی است. سکته مغزی در 5٪ از همه افرادی که تحت عمل جراحی قلب قرار می گیرند رخ می دهد و در بیماران در معرض سکته مغزی بیشتر است. علائم سندرم پس از پرفیوژن در ابتدا دائمی به نظر می رسید، اما نشان داده شد که گذرا است و هیچ گونه اختلال عصبی دائمی ندارد.

بیماران بعد از عمل جراحی قلب و عروق در معرض تهوع، استفراغ، دیسفاژی و آسپیراسیون هستند. برای معاینه می توانند به بهترین متخصص قلب مراجعه نمایند.

بیشتر بخوانید : رفع کامل انسداد رگ قلب بدون عمل جراحی

جراحی قفسه سینه

پلورکتومی یک عمل جراحی است که در آن قسمتی از پلور برداشته می شود. گاهی اوقات در درمان مزوتلیوما استفاده می شود.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − چهارده =