تاثیر آلپرازولام بر قلب ، آیا مصرف خودسرانی خطرناک است؟

تاثیر آلپرازولام بر قلب ، آیا مصرف خودسرانه خطرناک است؟

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

تاثیر آلپرازولام بر قلب به اندازه ای موثر است که پزشک ها برای کاهش استرس، افسردگی، اختلالات خواب، اختلالات روانی و ترس، آن را  تجویز می کنند. استفاده خودسرانه این قرص اثرات مضری بر سلامتی افراد دارد و مصرف آن تنها با تجویز پزشک مجاز است. برای آشنایی بیشتر با فواید و همچنین مضرات قرص آلپرازولام با سایت دکتر جوزانی کهن همراه باشید.

قرص آلپرازولام چیست؟

این قرص به عنوان یکی از قوی‌ترین داروهای ضد اضطراب شناخته می­شود و در مواردی که افراد در شرایط سخت روحی و اضطراب قرار دارند، از این قرص استفاده می­ کنند. باید توجه داشت که تنها تجویز قرص‌هایی مانند آلپرازولام به بیمار کمک نمی‌کند و بیمار می ­تواند با مراجعه به روانشناس و با استفاده از سایر روش­های درمانی، در کنار مصرف این قرص درمان شود. به دلیل تاثیر آلپرازولام براضطراب می توان از آن جهت کنترل تپش قلب نیز استفاده نمود.

تاثیر آلپرازولام بر قلب ، آیا مصرف خودسرانی خطرناک است؟

عوارض قرص آلپرازولام

اگر قرص آلپرازولام توسط پزشک تجویز شود، مطمئناً مزیت آن بیش از عوارض این دارو است و از جمله عوارض مصرف قرص آلپرازولام می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •     خواب‌آلودگی و خستگی
  •     گیجی و عدم تعادل
  •     توهم افکار
  •     لکنت زبان یا اختلال گفتاری
  •     مشکلات حافظه
  •     کاهش میل جنسی
  •     تغییرات وزن

در صورت مشاهده هر یک از عوارض و تداوم آن، باید به بهترین دکتر قلب و عروق مراجعه کرد.

آیا قرص آلپرازولام اعتیاد آور است؟

با توجه به تاثیرات آلپرازولام این قرص به افراد در درمان استرس کمک می­ کند، اما نباید به عنوان یک درمان طولانی مدت از آن استفاده نمود. مصرف خودسرانه هر داروی آرام‌بخشی بدون تجویز پزشک، در طی زمان برای افراد اعتیادآور است. همچنین برای اطمینان، می‌توان با کمک کیت‌های تست اعتیاد از دوز مصرف و میزان اعتیاد فرد به این دارو اطلاع پیدا کرد.

تاثیر آلپرازولام بر قلب ، آیا مصرف خودسرانی خطرناک است؟

تاثیر آلپرازولام بر قلب

درباره تاثیر آلپرازولام بر قلب باید بدانیم که این قرص برای تپش قلب ناشی از اضطراب تجویز می ­شود. بیماری قلبی می­تواند منجر به حملات قلبی شود، که این عامل خود باعث بروز استرس و اضطراب در افراد می­ شود. افرادی که سابقه حمله  قلبی دارند، برای درمان باید به بهترین متخصص قلب و عروق مراجعه کنند، استرس باعث ایجاد ضربان تند می­ شود.

آلپرازولام می تواند باعث ایجاد آرامش در بیمار شود، مصرف قرص آلپرازولام برای همه افراد تجویز نمی ­شود، آلپرازولام با برخی از داروها، تداخل دارویی دارد و اغلب افرادی که ازبرخی  داروهای دیگر استفاده می­ کنند، نباید از این دارو استفاده کنند. علت تاثیر آلپرازولام بر قلب این است که می­تواند احساس آرامش را القا کند.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
قرص هایی که باعث ایست قلبی می شوند؟

قرص آلپرازولام و درمان اضطراب

این قرص برای درمان اضطراب استفاده می­شود، ولی فقط برای درمان کوتاه مدت اضطراب تجویز می­ شود. بنابراین این دارو به عنوان درمان اصلی استفاده نمی‌ شود، بلکه فقط به عنوان مکملی در کنار روش‌های درمانی دیگر کارایی دارد. در واقع این قرص نمی­ تواند به طور کامل اختلالات اضطراب را درمان ‌کند، ولی به کاهش علائم بیماری کمک می‌کند تا روند درمان اصلی انجام شود.

آیا قرص آلپرازولام بر بی‌خوابی موثر است؟

یکی از دلایل بی­خوابی، عدم کنترل افکار و فعالیت بیش از حد مغز است، یعنی هنگام  شب، با وجود اینکه بدن خسته است، اما ذهن فعال بوده و فرد توانایی لازم برای مهار این افکار را ندارد و دچار بی­خوابی می­شود. به مرور زمان، با مصرف این قرص مقدار زیادی دوپامین در مغز آزاد می‌شود که باعث ایجاد حس شادی و خوشی در بیمار خواهد شد.

در نتیجه­ ی این حس خوشایند فرد خواب بهتری را تجربه خواهد کرد، ولی در بدن فرد احساس وابستگی به این حس ایجاد می شود و تمایل فرد به مصرف این دارو بیشتر خواهد شد.

خطرات مصرف خودسرانه آلپرازولام

این قرص بر روی مواد شیمیایی که در مغز از تعادل خارج شده ­اند، اثر می­گذارد. این دارو برای درمان اضطراب و افسردگی به کار می­رود و می ­تواند باعث عادت شود، پس باید حتماً با تجویز پزشک مصرف شود.

تداخلات دارویی قرص آلپرازولام بر قلب

تداخلات دارویی قرص آلپرازولام منجر به کاهش اثر بخشی داروی مصرفی می­ شود. اگر همزمان دارویی با آلپرازولام مصرف شود که اثر بخشی آن را افزایش دهد، ممکن است برای فرد، خطراتی داشته باشد. بنابراین توصیه می ­شود که قبل از مصرف این قرص، پزشک را نسبت به مصرف سایر داروها آگاه کرد تا داروی مناسبی برایتان تجویز شود.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 12 =