بیماری‌های آئورت و عروق محیطی

بیماری‌های آئورت و عروق محیطی

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

بیماری‌های آئورت و عروق محیطی: بیماری های قلبی جزء بیماری هایی هستند که حتماً باید به موقع در مورد آنها پیگیری شود، زیرا اگر مزمن گردد یا فرد به این بیماری ها دچار شود و آن را پیگیری نکند، مشکلات افزایش پیدا خواهد کرد و گاهی جای جبران نیست.

پس بدون نگرانی با اطمینان خاطر به سراغ بهترین دکتر قلب تهران بروید و اقدامات مربوط به درمان خود را پیگیری کنید. یکی از بیماری هایی که این روزها خیلی شایع شده، بیماری عروق محیطی است که در این مقاله راجع به آن برایتان توضیح خواهیم داد.

بیماری عروق محیطی چیست؟

بیماری‌های آئورت و عروق محیطی

بیماری عروق محیطی چیست؟

اگر شما به پزشک مراجعه کنید و تشخیص بدهد که به بیماری عروق محیطی دچار شده‌اید، یعنی همان بیماری شریانی محیطی را گرفته‌اید. هر دو اصطلاح را برای این بیماری ها به کار می برند.

زیرا هر دو تقریبا یکسان هستند. بیماری عروق محیطی به معنای این است که رگ‌ های خونی شما دچار گرفتگی و انسداد شده یا باریک شده است. همین باعث شده که رگ های محیطی جریان خون استانداردی نداشته باشند، خونرسانی به مغز و قلب به درستی انجام نشود و شما با مشکلات مختلفی مواجه شوید. این وضعیت نسبتاً رایج است. هشت و نیم میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا به بیماری عروق محیطی مبتلا می‌ شوند که ۲۰ درصد آنها بالای ۶۰ سال سن دارند.

علائم بیماری عروق محیطی

یک سری علائمی هستند که شما از طریق آنها می توانید متوجه شوید که به این بیماری مبتلا شده اید. این علائم شامل موارد زیر می‌ شود:

گرفتگی عضلات پا

گرفتگی در عضلات پا می تواند اولین نشانه بیماری عروق محیطی باشد که شایع‌ ترین علائم است. یعنی از داخل پا علائم شروع می شود.گاهی شما زمانی هم که استراحت می کنید، عضلاتتان حالت گرفتگی دارد.

هنگام ورزش و پیاده روی هم این اتفاق بیشتر رخ می دهد و ممکن است کار را برایتان سخت کند. علت هم این است که ساق پا به اندازه کافی خون دریافت نمی کند و زمانی هم که به آن دست می‌ زنید، حس سردی به شما دست می دهد و پایتان رنگ پریده به نظر می رسد.

زخم روی ساق پا

البته باید بگوییم که شما باید به مراکز انجام اکو قلب تهران مراجعه کنید و به صورت اصولی بررسی روی شما انجام شود اما به هر حال علائمی مانند زخم روی ساق پا هم می تواند نشان دهنده بیماری آئورت و عروق محیطی باشد.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
مراقبت های لازم پس از عمل جراحی قلب

اگر به پای شما آسیب وارد شده و بعد زخم شده، ربطی به قلب ندارد اما اگر بدون هیچ دلیلی پوستتان آسیب می‌ بیند، یعنی نمی تواند مواد مغذی از طریق جریان خون را دریافت کند و توانایی بازسازی و ترمیم سلول ها را هم ندارد. از طرفی اگر زخم شدید بشود، ممکن است به عفونت دچار شوید. پس سعی کنید که هر چه سریع‌ تر آن را پیگیری کنید.

درمان بیماری عروق محیطی

خوشبختانه علم آنقدر پیشرفت کرده که شما می توانید بیماری ها را به خوبی درمان کنید. بیماری عروق محیطی هم از این قاعده مستثنا نیست. در واقع این بیماری شبیه بیماری قلبی رایج است.

اگر شما به آن دچار شده باشید، باید دستورالعمل های پزشک را رعایت کنید و آسیب رگ های خونی را از بین ببرید. پزشک ممکن است برای شما داروهایی تجویز کند که از لخته شدن خون جلوگیری کند. مثلاً برای شما ضد انعقاد تجویز می‌ کند که رقیق کننده خون است.

داروهایی هم هستند که جریان خون در بدن شما را افزایش می‌ دهند. اگر بیماری شما شدید باشد، گاهی اوقات پزشک جراحی را پیشنهاد می‌ کند که رگ های خونی را باز کند. آنژیوپلاستی یا جراحی بای پس از روش‌ هایی است که برای نوع شدید این بیماری استفاده می شود.

درمان بیماری عروق محیطی

درمان بیماری عروق محیطی

کلام آخر

زمانی که به انواع مختلف بیماری های قلبی از جمله بیماری عروق محیطی دچار می شوید، اولین کاری که باید انجام دهید، این است که به پزشک متخصص مراجعه کنید. فوق تخصص آنژیوگرافی در تهران می تواند گزینه خوبی برای بررسی علائم شما باشد.

اینکه پزشک چقدر ماهر باشد و چقدر تجربه داشته باشد، اهمیت زیادی در تشخیص صحیح او خواهد داشت. پیشنهاد ما مراجعه به بهترین دکتر قلب  است که در سریعترین زمان ممکن مشکلتان را تشخیص می دهد و درمان را شروع می کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =