ارتباط بین کلسترول و بیماری قلبی
ممکن است که بخواهید بدانید که ارتباط بین کلسترول و بیماری قلبی چیست؟ با همراهی ما تا انتهای این مقاله به پاسخ این سوال خواهید رسید.
کلسترول یک نوعی چربی می باشد که به صورت لیپوپروتئن پرچگالی و لیپوپروتئن کم چگالی در جریان خون جا به جا می گردد
لیپوپروتئن پرچگالی به «کلسترول مفید» معروف است زیرا وظیفه آن این است که کلسترول را برای دفع به کبد انتقال می دهد و لیپوپروتئن کم چگالی، کلسترول را به ناحیه هایی از بدن که به کلسترول نیاز دارند می رساند. گاهی اوقات لیپوپروتئن کم چگالی با نام «کلسترول مضر» معرفی می شود زیرا اگر میزان کلسترول در خون بالا برود، به دیواره ی عروق می چسبد و درنتیجه راه رگ را مسدود می کند.
باریک یا مسدود شدن رگ موجب عدم انتقال خون به قلب، مغز و سایر اندام های بدن می گردد که این کار باعث سکته قلبی، حمله ی قلبی یا حتی نارسایی قلبی می شود.
خوشبختانه کبد تمامی کلسترول مورد نیاز بدن را تولید می کند ولی شما می توانید برای جذب بیشتر کلسترول، از مواد غذایی کمک بگیرید. کلسترول بدن باید نرمال باشد. زیرا بالا بودن لیپوپروتئن پرچگالی یا پایین بودن لیپوپروتئن کم چگالی به کاهش خطرات بیماری قلبی کمک می کند.
شما می توانید برای کسب راهنمایی های بیشتر جهت سلامتی خود به کلینیک دکتر زهرا جوزانی کهن که بهترین متخصص قلب هستند مراجعه نمایید و از توصیه های ایشان جهت رژیم غذایی برای نرمال نگه داشتن کلسترول بدن کمک بگیرید. دکتر جوزانی جزء بهترین متخصص قلب در کشور محسوب می شوند که شما با گرفتن وقت قبلی از طریق شماره تماس های درج شده می توانید از راهنمایی های ایشان بهره مند گردید. در ادامه می توانید در مورد ارتباط بین کلسترول و بیماری قلبی مطالعه بیشتری داشته باشید.
همچنین بخوانید : راه های درمان کلسترول پایین
ارتباط بین کلسترول و بیماری قلبی
براساس تحقیقاتی که در مورد برنامه رژیم غذایی برای شهروندان آمریکایی در سال ۲۰۱۰ صورت گرفت، مصرف روزانه ی کلسترول در رژیم غذایی نبایستی بیشتر از ۳۰۰ میلی گرم باشد.
با توجه به تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ انتشار یافت افزایش یافتن لیپوپروتئن کم چگالی، یکی از دلایل مهم در بروز بیماری قلبی است و اسیدهای چرب غذایی تاثیر مهمی در ابتلا به بیماری قلبی دارند. بنابراین نتیجه ای که از تحقیقات به دست آمد این است که با تغییرات جزیی در برنامه غذایی، به عنوان مثال جایگزین کردن چند مواد غذایی با موادی که دارای کیفیت چربی بهتری هستند، می توان میزان کلسترول را پایین آورد و در آینده خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش داد. در ادامه می توانید در مورد ارتباط بین کلسترول و بیماری قلبی مطالعه بیشتری داشته باشید.
نکات لازم جهت نرمال نگه داشتن کلسترول
به جای کره، یا پیه از روغن های کانولا و آفتاب گردان برای مصرف روزانه خود استفاده نمایید.
به جای سرخ کردن غذا، سعی کنید آن را کباب کنید یا بپزید.
چربی های گوشت و پوست ماکیان را از آن جدا کنید.
با چنگک چربی های گوشت و ماکیان را که در ماکروفر طبخ می شود جدا کنید.
از غذاهایی که چربی از آنها میچکد خودداری نمایید.
ورزش به کنترل وزن و بهبود میزان کلسترول خون بسیار کمک می کند. شما می توانید ساعت هایی از روز را به ورزش اختصاص بدهید و اینگونه به نرمال کردن کلسترول خون در بدن خود کمک نمایید. در ادامه می توانید در مورد ارتباط بین کلسترول و بیماری قلبی و همچنین عوامل پر خطر بیماری قلبی مطالعه بیشتری داشته باشید.
همچنین بخوانید : تاثیر کلسترول روی قلب
عوامل پرخطر بیماری قلبی
میزان کلسترول بالا علاوه بر بروز بیماری های قلبی موجب بیماری های دیگری می شود که عبارتند از:
پیش دیابت
دیابت
خطر بیماری قلبی با بالارفتن سن افراد افزایش می یابد.
در زنان بعد از یائسگی خطر بیماری قلبی بالا می رود.
در صورت وجود موارد بالا بایستی به بهترین دکتر قلب مراجعه نمایید و با انجام آزمایش ها و تست های لازم بهبودی خود را به دست آورید. کلینیک دکتر زهرا جوزانی کهن در این زمینه آماده ارائه خدمت به شما عزیزان می باشد. شما می توانید به این کلینیک مراجعه نمایید و تحت نظارت دکتر، به بهبودی کامل خود دست یابید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.