کدام شغل ها برای قلب خطر افرین هستند؟
افراد مبتلا به بیماری های قلبی نسبت به افراد دیگر در انتخاب شغل باید دقت بیشتری داشته باشند. به این دلیل که برخی مشاغل برای این نوع افراد خطرساز است.
به ویژه مشاغل استرس زا، این نوع مشاغل سبب تشدید مشکلات قلبی شده وسلامت افراد را به خطر می اندازد. در ادامه به توصیه های فوق تخصص انژیوگرافی درباره کار های پرخطر برای بیماران قلبی، اشاره خواهیم کرد.
استرس کار چیست؟
استرس کاری حالتی همراه با اضطراب و استرس زیاد است که افراد در زندگی حرفه ای خود با آن مواجه می شوند. استرس، خود یکی از دلایل و علل تحریک مشکلات قلبی است.
این نوع استرس خاص از عوامل مختلفی ناشی می شود و می تواند به موقعیت هایی نسبت داده شود که وظایف یا مسئولیتهای موجود بیش از تواناییهای فرد است یا اینکه افراد آن کار را طاقت فرسا می دانند.
در اصل، استرس کاری را می توان به عنوان نتیجه نابرابری بین سطح مهارت افراد و خواسته هایی که در شغل خود با آن مواجه است، توصیف نمود.
پیشنهاد: مراکز انجام اکو قلب در تهران
تاثیر استرس در تشدید بیماری های قلبی
تحقیقات نشان می دهد که استرس کاری به طور قابل توجهی در بروز بیماریهای قلبی در بین کارکنان نقش داشته و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب تقریباً بالا است. با این حال، تأثیر استرس کار در مقایسه با سایر عوامل مانند سیگار کشیدن، چاقی و عدم ورزش، نسبتاً کمتر بود.
محققان تاکید کردند که یافته های آنها دلالت بر علت مستقیم فشار کاری بر بیماری های قلبی عروقی ندارد. در واقع، فشار کار ممکن است به طور غیر مستقیم بر این بیماری ها تأثیر بگذارد و عوامل خطر آفرین برای بروز چنین مشکلات را تشدید کند.
مشاغل پر خطر برای بیماران قلبی
مشاغلی که مستلزم سطوح بالای فعالیت بدنی، استرس یا قرار گرفتن در معرض خطرات خاص هستند، به طور بالقوه برای افراد مبتلا به بیماری قلبی خطرناک هستند. در اینجا چند نمونه از مشاغلی که ممکن است برای بیماران قلبی خطرناک تر در نظر گرفته شوند، آورده شده است:
اجرای قانون و وکالت:
ماهیت غیرقابل پیشبینی و پر استرس این حرفه ها می تواند بر قلب فشار وارد کند. وکلا اغلب دارای شخصیت انعطاف پذیری هستند که آنها را قادر می سازد تا فشارهای شدید را مدیریت کنند و موقعیت های دشوار را پشت سر بگذارند.
با این حال، ماهیت سخت حرفه ای آنها، از جمله ساعات کاری طولانی و فشار مداوم برای برنده شدن در پرونده های دادگاه، می تواند منجر به استرس شدید وفرسودگی در مراحل خاصی از شغل آنها شود.
راننده تاکسی:
رانندگی در طول روز و شب می تواند برای رانندگان تاکسی به دلیل عوامل مختلفی مانند رانندگان بی احتیاط در جاده، ترافیک در ساعات شلوغی و شرایط نامساعد آب و هوایی بسیار چالش برانگیز باشد.
برخورد با این مسائل در هنگام نشستن پشت فرمان می تواند به میزان قابل توجهی به سطوح بالای استرسی که رانندگان تاکسی به طور روزانه تجربه می کنند، کمک کند.
جراح:
جراحان عمل های حیاتی را انجام می دهند و در حین کار با مشکلات و چالش های متعددی مواجه می شوند. منبع اصلی استرس آنها از سنگینی تصمیمات آنها ناشی می شود، زیرا یک انتخاب اشتباه به طور بالقوه می تواند زندگی بیمار را به خطر بیندازد.
آتش نشانی:
خوب است بدانید، ماهیت فیزیکی سخت آتش نشانی، همراه با دمای شدید و موقعیت های استرس زا، می تواند سیستم قلبی عروقی را تحت فشار قرار دهد. پس افراد مبتلا به بیماری های قلبی در انتخاب این قبیل مشاغل دقت بالایی باید داشته باشند.
بیشتر بخوانید: خطرناکترین بیماری های قلبی را بهتر بشناسیم؟
سخن پایانی
توجه به این نکته مهم است که تأثیر هر شغلی بر سلامت قلب فرد می تواند بر اساس شدت بیماری قلبی، شرایط فردی و داروها و درمان های مناسب متفاوت باشد. اگر مشکل قلبی دارید، بسیار مهم است که بهترین دکتر قلب تهران؛ را انتخاب کنید.
با دکتر خود مشورت کنید تا بر اساس شرایط و و وضعیت سلامتی شما، بهترین برنامه روتین روزانه را دریافت کنید و سلامتی خود را حفظ نمایید. داشتن سلامتی، مهم ترین ثروتی است که باید با تمام وجود برای حفظ آن تلاش کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.