چند توصیه به بیماران قلبی در پیاده‌روی اربعین 

چند توصیه به بیماران قلبی در پیاده‌روی اربعین 

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

بیماران قلبی برای حفظ سلامت جسمانی خود باید در پیاده‌روی اربعین اقدامات احتیاطی را در اولویت قرار دهند. افرادی که قبلاً دچار سکته قلبی شده‌اند نباید بدون مشورت با پزشک در پیاده‌روی اربعین شرکت کنند و در صورت بروز درد قفسه سینه فوراً به اورژانس اطلاع دهند. در ادامه به چند توصیه به بیماران قلبی در پیاده‌روی اربعین اشاره خواهیم کرد.

درد قفسه سینه

درد قفسه سینه، دردی بسیار مهم است و باید آن را جدی گرفت. با این‌حال، متأسفانه، بسیاری از مردم  اهمیت آن را دست‌کم می گیرند. درد از شکم تا فک نیز می‌تواند به‌عنوان نشانه ای از حمله قلبی باشد. برای افرادی که این درد را احساس می‌کنند، ضروری است که به سرعت به دنبال درمان پزشکی باشند تا برای بهبود مؤثر اقدامات لازم را انجام دهند.

پیشنهاد: مراکز اکو قلب تهران

بیماران قلبی در پیاده‌روی اربعین

آیا در مورد علت درد قفسه سینه فکر می‌کنید؟

 حدس اولیه ممکن است حمله قلبی باشد، که گاهی این حدس کاملاً درست است، زیرا درد قفسه سینه تا حد امکان نباید نادیده گرفته شود. با این حال، توجه به این نکته مهم است که، عوامل بالقوه متعددی دخیل هستند. در واقع، بیش از یک چهارم افراد درد قفسه سینه را تجربه می‌کنند که با مشکلات مربوط به قلب مرتبط نیست. درد قفسه سینه نیز می‌تواند ناشی از عوارض ریه، مری، ماهیچه‌ها، دنده‌ها یا اعصاب باشد. درحالی‌که برخی از این شرایط خطرات جدی دارند، برخی دیگر چندان نگران کننده نیستند.

افرادی که علائم بیماری قلبی مانند تنگی شدید عروق کرونر یا نارسایی قلبی همراه با تنگی نفس، تورم پاها یا تورم شکم را تجربه می‌کنند، باید قبل از شروع هر گونه برنامه سفر با پزشک مشورت کنند. همچنین افرادی که در هنگام خواب شبانه دچار تنگی نفس می‌شوند و برای بالا بردن سرخود نیاز به چند بالش دارند، قبل از شروع مرحله پیاده‌روی و ثبت‌نام در پیاده‌روی اربعین با پزشک مشورت کنند.

این برای اطمینان از اینکه داروهای آن‌ها برای سفر مناسب باشد، بسیار مهم است، زیرا این افراد ممکن است در طول پیاده‌روی با مشکلاتی مواجه شوند.

نکات قابل‌ توجه برای زائرین اربعین

قبل از شروع پیاده‌روی اربعین، بسیار مهم است که با پزشک معالج خود مشورت کنید، به‌خصوص اگر سابقه مشکلات قلبی دارید. آن‌ها می‌توانند وضعیت سلامت فعلی شمارا ارزیابی کنند و توصیه‌ها و دستورالعمل‌های شخصی را ارائه دهند.

با توجه به گرمای شدید در ایام پیاده‌روی اربعین در عراق، توصیه می‌شود بیماران و سالمندان در معرض نور خورشید قرار نگیرند و در شب یا هوای خنک‌تر، پیاده‌روی را انتخاب کنند. برای جلوگیری از مشکلات احتمالی مرتبط با قلب، استراحت در توقف‌گاه های استراحت در طول مسیر نیز توصیه می‌شود.

آب‌رسانی مناسب به بدن، به‌ویژه در طول فعالیت‌های بدنی ضروری است. برای جلوگیری از کم‌آبی آب کافی همراه داشته باشید و مرتب بنوشید.  مهم است که به بدن خود گوش دهید و در طول پیاده روی آهسته حرکت کنید. بیش از حد به خود فشار نیاورید و علائم هشدار دهنده مانند درد قفسه سینه، سرگیجه یا تنگی نفس را نادیده نگیرید.

 همچنین، اگر داروهای قلبی برای شما تجویز شده است، مطمئن شوید که آنها را طبق دستور پزشک خود مصرف می کنید. در پیاده روی اربعین برنامه دارویی خود را نادیده نگیرید و تغییر ندهید. توصیه می‌شود با همراهی که از وضعیت پزشکی شما آگاه است و در صورت نیاز می‌تواند کمک کند، پیاده روی کنید. آنها همچنین می توانند در تشخیص علائم یا شرایط اضطراری که ممکن است ایجاد شود کمک کنند.

در مناطق پرجمعیت، احتمال وجود ویروس‌های مختلف وجود دارد که می‌تواند منجر به انتقال سرماخوردگی، آنفولانزا و حتی عفونت‌های تنفسی میکروبی و باکتریایی شود. برای افرادی که شرایط قلبی آنها کنترل شده است، ابتلا به یک بیماری میکروبی به طور ناگهانی ممکن است باعث بدتر شدن وضعیت قلبی آنها شود. بیماران قلبی در حین پیاده روی نباید توانایی های خود را با افراد سالم مقایسه کنند و توصیه می شود در طول پیاده روی تمام مسیر را طی نکنند.

 

چند توصیه به بیماران قلبی در پیاده‌روی اربعین

سخن پایانی

لازم است حتما، با مکان‌های مراکز درمانی در طول مسیر یا مناطق نزدیک آشنا شوید. در صورت بروز هرگونه اورژانس پزشکی، شما یا همراهتان می‌توانید به دنبال کمک فوری باشید. به یاد داشته باشید، این توصیه‌ها ماهیت کلی دارند و ضروری است که با متخصص قلب یا فوق تخصص آنژیوگرافی در تهران برای مشاوره شخصی بر اساس شرایط خاص قلبی و سلامت کلی خود مشورت کنید. 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + بیست =