مراحل تشکیل پرونده توسط متخصص قلب چه مراحلی را طی خواهد کرد؟

تشکیل پرونده توسط متخصص قلب چه مراحلی را طی خواهد کرد؟

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

تشکیل پرونده توسط متخصص قلب چه مراحلی را طی خواهد کرد؟ با توجه به اهمیت قلب و تاثیر عملکرد آن بر تمامی اندام ها و سلامتشان، توجه به سلامت قلب برای حیات هر فرد الزامی است. در صورت وجود هر گونه اختلال در عملکرد آن، ضروری است جهت درمان به پزشک متخصص قلب و عروق ماهر و با تجربه مراجعه نمود.

بررسی سلامت قلب و درمان در صورت نارسایی قلبی، بر عهده پزشک متخصص قلب و عروق می باشد و اگر تشخیص داده شود که بیمار نیازمند عمل جراحی است این کار را جراح قلب انجام می دهد.

بنابراین بیمار در صورت داشتن عارضه قلبی باید به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه و روند درمان را شروع نماید. اولین مرحله پس از مراجعه به پزشک انجام  تست ها و آزمایشاتی است که پزشک تجویز نموده است. پس از این مرحله همه مراحل روند درمان که شامل نتیجه تست ها و آزمایشات و معاینات فیزیکی، تشخیص پزشک، نوع درمان، طول دوره درمان، شرح حال بیمار و غیره در پرونده پزشکی بیمار ثبت می گردد.

ضرورت تشکیل پرونده پزشکی توسط پزشک متخصص

پرونده پزشکی شامل تمامی عملکردهایی است که برای بیمار در طول دوره درمان توسط کادر درمانی صورت می گیرد. این عملکردها می توانند اطلاعات بیمار، سوابق پزشکی، پیشنهادات و نوع درمان و غیره را شامل شود. تشکیل پرونده پزشکی می تواند برای بیمار از طریق ذکر اطلاعات لازم در مورد چگونگی درمان بیماری، نوع بیمه و میزان هزینه درمان، آگاهی از داروهای مصرفی و خدمات ارائه شده توسط مرکزی که در آن درمان می شود، مفید باشد.

بعلاوه با تشکیل پرونده یزشک متخصص نیز می تواند سوابق بیمار را بررسی و تشخیص بهتری در رابطه با چگونگی درمان داشته باشد. همچنین در صورت نیاز به مشاوره با پزشکان دیگر برای درمان بهتر،  بررسی پرونده بیمار کمک کننده است. از سویی دیگر، در صورت جابه جایی بیمار به مراکز درمانی دیگر پرونده پزشکی اطلاعات جامعی را به مرکز درمانی و پزشک جدید جهت کمک به درمان بهتر بیمار ارائه می دهد.

بیشتر بخوانید: بهترین متخصص اکوکاردیوگرافی قلب

ثبت داروها و توصیه ها:

مراحل تشکیل پرونده توسط متخصص قلب

پرونده پزشکی شامل درج تمامی کارهایی است که برای بیمار در طول زمان درمان توسط کادر پزشکی صورت می گیرد. این عملکردهای ثبت شده شامل:

ثبت اطلاعات دموگرافیک:

مرحله اول جهت تشکیل پرونده ثبت اطلاعات دموگرافیک که شامل نام، نام خانوادگی، کد ملی، سن، ملیت، تاریخ تولد، وضعیت تاهل، آدرس و غیره است.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
تاثیر روحیه شاد بر سلامت قلب

ثبت تست ها و آزمایشات:

پس از ثبت اطلاعات دموگرافیک نوبت به ثبت تست ها و آزمایشات مربوط به بیمار است، که در این مرحله آزمایشات بیمار از سیستم HIS (سیستم اطلاعات بیمارستانی) خارج و ثبت می گردد.

ثبت تشخیص اولیه پزشک:

پزشک در مرحله اول با مشاعده علایم و آزمایشات بیماری را تشخیص می دهد و این تشخیص ثبت می گردد.

ثبت شرح حال اولیه و مشکلات بالینی بیمار:

اطلاعاتی چون شرح حال اولیه بیمار و مشکلات بالینی او که شامل درد سینه در هنگام فعالیت، ناراحتی قفسه سینه در هنگام فعالیت، درد سینه در شرایط استراحت، ارتوپنه (بیماری تنفسی که بیمار در حالت نشسته و قائم نسبت به حالت دراز کشیده بهتر می تواند تنفس کند)، ورم اندام ها، تپش قلب، سرفه های شدید، تنگی نفس در هنگام فعالیت یا شبانه (PND)، بی اشتهایی، آسیت (آب آوردگی شکم)، سنکوپ، ناراحتی آبدومینال و ضعف و خستگی می باشد.

ثبت ریسک فاکتورها و سوابق بیماری:

ریسک فاکتورهایی چون دیابت و فشار خون بالا، نارسایی کلیه، بیماری های ریوی، سوابق بیماری های غدد و سوابق بیماری های آلرژی و همچنین سوابق بیماری قلبی بیمار از جمله سکته قلبی، بیماری های عروق محیطی و سابقه CVA (به معنای کاهش خونرسانی به مغز و کاهش عملکرد مغزمی باشد) نیز ثبت می گردد.

ثبت تشخیص نهایی پزشک و اقدامات تشخیصی و درمانی:

اطلاعاتی چون اطلاعات آزمایشگاهی، انژیوگرافی و در انتها نیز تشخیص نهایی پزشک و اقدامات تشخیصی و درمانی و روش و روند درمان نیز در پرونده درج می گردد.

ثبت داروها و توصیه ها:

در پرونده پزشکی بیمار داروها و توصیه های مورد نیاز جهت بهبود بیماری نیز درج می شود.

بیشتر بخوانید: مراکز انجام اکو قلب

ثبت داروها و توصیه ها:

مزایای تشکیل پرونده توسط متخصص قلب :

از مزایای تشکیل پرونده و ثبت تمامی اطلاعات بیمار می توان به پیشگیری از وقایع ناخواسته اشاره نمود. با درج تمامی اطلاعات بیمار از جمله داروهای مورد مصرف، شرایط عمومی بیمار، روند درمان و غیره موجب جلوگیری از اتلاف وقت پزشک و بیمار می گردد.

بعلاوه تشکیل پرونده پزشکی آگاهی بیمار را نسبت به تمامی جنبه های درمانی بالا می برد و موجب القای حس اطمینان از روند بهبود بیماری و اطلاع داشتن از امکانات و شرایط درمانی است که بواسطه این آگاهی روند درمان بهتر سپری می گردد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 5 =