عوارض داروهای قلبی چیست؟

عوارض داروهای قلبی چیست؟

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

در سالهای اخیر برخی مسائل مانند عدم تحرک، تغذیه نامناسب، استفاده خودسرانه از بعضی داروها (خود درمانی) و عدم توجه به برخی از بیماری ها مانند فشار خون بال پدیده بیماری های قلبی را زیاد نموده و تاسف بیشتر این که بیماری قلبی دامنگیر قشر جوان جامعه گردیده است. با توجه به وجود بیماری های قلبی مصرف داروهای قلبی نیز رواج یافته. نکته مهم این که این داروها در کنار فایده هایی که دارند عوارضی نیز دارند. در مقاله پیش رو در مورد عوارض داروهای قلبی توضیحاتی خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: بهترین متخصص انژیوگرافی قلب

عوارض داروهای قلبی چیست؟

بیماری قلبی چیست؟

رمانی که صحبت از بیماری قلبی می شود معمولا در ذهن ما تداعی حمله قلبی می شود. در صورتی که قضیه چیز دیگری است. بیماری قلبی شامل سایر بیماری ها نیز هست  از جمله اریتمی قلبی، نارسایی قلب، بیماری عروق کرونر و کاردیومیوپاتی . نکته قابل توجه این که تشخیص نوع بیماری قلبی و چگونگی روند درمانی بر عهده پزشک متخصص قلب و بهترین دکتر قلب می باشد.

عوارض داروهای قلبی

با توجه به این که بیماری های قلبی متعدد می باشند داروهای مختلفی در درمان مورد استفاده قرار می گیرند. مطمئنا در کنار فواید و مزیت ها این داروها عوارضی نیز دارند. در ادامه به توضیح در مورد برخی از این داروها خواهیم پرداخت.

 عوارض داروهای قلبی و انژیوتانسین

تیازید و عوارض داروهای قلبی

یکی از بیماری هایی که تاثیر زیادی بر روی عملکرد قلب دارد فشارخون بالا می باشد. داروی تیازید برای درمان  نارسایی احتقانی قلب و سیروز کبدی استفاده می گردد. مقدار مصرف آن بستگی به وضعیت بیمار دارد. این دارو نیز دارای عوارض خاص خود می باشد. برخی از موارد آن عبارتند از: سرگیجه، تهوع و گرفتگی عضلات.

هیدرالازین

هیدرالازین به عنوان یک داروی گشادکننده عروق می باشد که با شل نمودن عروق خونی موجب کاهش فشار خون و بهبود جریان خون در رگ ها می شود.

عوارضی که برای این دارو گزارش شده است عبارت است از: افت فشار خون  گرگرفتگی، تپش قلب، خارش پوستی، کهیر، بی اشتهابی، یبوست، استفراغ، لرز، سرگیجه، سردرد، نوروپاتی محیطی  گرفتگی عضلات و غیره. مصرف این دارو و مقدار دز آن حتما بایستی توسط پزشک متخصص تایید گردد.

بیشتر بخوانید: بهترین متخصص اکوکاردیوگرافی قلب

عوارض داروهای قلبی چیست؟

نکات مهم درباره عوارض داروهای قلبی

باتوجه به حساسیت بالای بیماری های قلبی و اینکه حتما دارو درمانی زیر نظر پزشک متخصص قلب باشد، تشخیص مفدار دز آن بستگی به وضعیت و مدت درمان دارد. مسلما هر دارویی عوارض مصرف خاص خود را دارد اما برای کاهش عوارض داروهای قلبی حتما درمان بایستی زیرنظر پزشک باشد. در مورد تمامی بیماری ها مصرف بی روبه دارو و خود درمانی بیشتر حالت سمی کشنده خواهد داشت. بهترین کار پرهیز از مصرف بی رویه دارو و خود درمانی می باشد.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
بالن زدن رگ قلب چیست؟

بیشتر بخوانید: مراکز انجام اکو قلب

سخن آخر

اگر با تجویز و تحت نظر پزشک کار درمان را انجام می دهید در صورتی که عوارض داروهای قلبی ناشی از مصرف دارو را احساس نمودید حتما با پزشک معالج خود تماس و موضوع را در میان بگذارید. حتما پزشک معالج در مورد داروها و عوارض آن با شما به عنوان بیمار صحبت خواهد نمود. اما مطالعه بروشورهای مربوط به دارو نیز می تواند کمک مهمی به بیمار کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =