علت بزرگ شدن قلب

علت بزرگ شدن قلب ، علائم کاردیومگالی را بهتر بشناسیم

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

علت بزرگ شدن قلب، علائم کاردیومگالی را بهتر بشناسیم؟ علت بزرگ شدن قلب چیست؟ علائم بزرگ شدن قلب چیست؟بزرگ شدن قلب چه خطراتی را در پی دارد؟ضرورت مراجعه به پزشکان متخصص در تشخیص سریع بزرگ شدن قلب؟ عوارض بزرگ شدن قلب چیست؟ بهترین متخصص قلب و عروق در تهران کیست؟ چرا باید بیماران به بهترین متخصص قلب مراجعه کنند؟مراجعه به متخصص قلب آیا در درمان سریع تاثیر دارد؟

برای کسب اطلاعات کامل در رابطه با موارد بیان شده تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

علت بزرگ شدن قلب

علت بزرگ شدن قلب، علائم کاردیومگالی را بهتر بشناسیم

بزرگ شدن قلب یا کاردیومگالی  به این معنی است که قلب بزرگتر از حد طبیعی است. فشار خون بالا یکی از دلایل بزرگ شدن قلب است. بزرگ شدن قلب نشانه نقص یا بیماری قلبی است که کار قلب را دشوار می کند. علت بزرگ شدن قلب می تواند فشار خون بالا یا مشکلات دریچه قلب باشد.

هرچه قلب بزرگتر باشد، نسبت به قلب معمولی می تواند خون را با کارایی کمتری پمپاژ کند. بزرگ شدن قلب می تواند عوارضی مانند نارسایی قلبی ایجاد کند.

و تشخیص سریع این مشکل و درمان آن تنها به وسیله متخصصین قلب امکان پذیر است و باید بیماران به پزشکان حرفه ای مراجعه کنند تا با تشخیص سریع بتوان جلوی بسیاری از خطرات را گرفت.

 

بزرگ شدن قلب یا کاردیومگالی

اصطلاح “کاردیومگالی” به بزرگ شدن قلب گفته میشود که در آزمایشات تصویربرداری، از جمله اشعه ایکس قفسه سینه مشاهده می شود. شرایطی مانند استرس، بارداری یا ضعیف شدن عضله قلب، بیماری عروق کرونر، مشکلات دریچه قلب یا آریتمی نامنظم قلب، می تواند باعث بزرگ شدن موقت قلب شود.

تحت شرایط خاصی، عضلات قلب ممکن است قطری پیدا کنند . بسته به موقعیت، قلب بزرگ می تواند موقت یا دائمی باشد. قلب بزرگ با اصلاح علت ، قابل درمان است. درمان قلب بزرگ ممکن است شامل دارو یا سایر روش پزشکی یا جراحی باشد.

این مورد را به یاد داشته باشید که مراجعه به بهترین متخصص قلب تاثیر بسیار زیادی را در تشخیص سریع بیماری و انتخاب روش مناسب دارد پس حتما باید به بهترین پزشکان قلب و عروق در تهران دسترسی پیدا کنید.

علت بزرگ شدن قلب

علائم بزرگ شدن قلب

بزرگ شدن قلب ممکن است علائمی ایجاد نکند. هنگامی که علائم ظاهر می شوند، علائم زیر ممکن است ظاهر شوند:

  •     تنگی نفس
  •     ریتم نامنظم قلب(آریتمی)
  •     تورم پاها و مچ پا به دلیل تجمع مایع (ادم)
  •     خستگی مفرط
  •     سرگیجه
با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
نارسایی دریچه میترال چیست؟

علائم نیازمند مراقبت های فوری پزشکی عبارتند از:

  •     درد قفسه سینه
  •     تنفس سخت
  •     درد در بازو، پشت، گردن یا فک
  •     غش

علت بزرگ شدن قلب چیست؟

قلب می تواند به دلایل ناشناخته (ایدیوپاتیک) بزرگ شده و ضعیف شود.برخی علل بزرگ شدن قلب عبارتند از: بیماری قلبی مادرزادی، آسیب قلبی ناشی از حمله قلبی، یا آریتمی .

سایر علت های کاردیومگالی (بزرگ شدن قلب) عبارتند از:

  • فشار خون بالا: برای اینکه قلب بتواند خون را به اندام های بدن پمپاژ کند، نیاز به پمپاژ بیشتر و قوی تری دارد که باعث ضخیم شدن عضله قلب می شود.

فشار خون بالا می تواند قطر بطن چپ را افزایش می دهد، که در نهایت باعث ضعیف شدن عضله قلب می شود. فشار خون بالا همچنین می تواند حفره بالایی قلب را بزرگ کند.

  • بیماری قلبی: چهار دریچه در قلب اجازه می دهد تا خون در جهت درست جریان یابد. اگر دریچه ها در اثر بیماری هایی مانند تب روماتیسمی، نقص قلبی، عفونت (اندوکاردیت عفونی)، اختلالات بافت همبند، برخی داروهای خاص یا پرتودرمانی برای سرطان آسیب ببیند، قلب می تواند بزرگ تر شود.
  • بیماری عضله قلب (کاردیومیوپاتی): همانطور که عضله قلب ضخیم تر و سفت تر می شود، قلب بزرگتر می شود .
  • فشارخون بالا در ریه ها (فشار خون ریوی): یکی دیگر از علل بزرگ شدن قلب، فشار خون ریوی است. در این حالت، قلب به پمپ قوی تری برای پمپاژ خون بین ریه ها و قلب نیاز دارد. در نتیجه سمت راست قلب بزرگ می شود.
  • کم خونی: کم خونی بیماری است که در آن گلبول های قرمز اکسیژن کافی را به بافت های بدن منتقل نمی کنند. کم خونی مزمن یکی از علل آسیب قلب است و می تواند باعث ایجاد ضربان سریع شود. قلب برای جبران کمبود اکسیژن خون نیاز به پمپاژ خون بیشتری دارد.

 

عوارض جانبی بزرگ شدن قلب:

خطر عوارض بزرگ شدن قلب به بزرگ شدن هر قسمت از قلب و علت بزرگ شدن قلب بستگی دارد. برخی از عمده ترین عوارض قلبی عبارتند از:

  • نارسایی قلبی: یکی از جدیدترین انواع بزرگ شدن قلب، بطن چپ بزرگ است که نوعی  نارسایی قلبی است. در نارسایی قلبی، عضله قلب ضعیف می شود.
  • لخته شدن خون: یک قلب بزرگ می تواند مستعد ایجاد لخته های خون در داخل قلب باشد. هنگامی که لخته های خون وارد جریان خون می شوند، می توانند به اندام های مهم منتقل شوند و باعث حمله قلبی یا سکته شوند. لخته شدن خون در سمت راست قلب می تواند به ریه ها منتهی شود. یک بیماری خطرناک که به نام آمبولی ریه نامیده می شود.
  • ایست قلبی و مرگ ناگهانی: بعضی از اشکال بزرگی قلب می توانند باعث آریتمی شوند. در نتیجه اختلال در ریتم طبیعی قلب، امکان دارد فرد دچار ایست قلبی و مرگ شود.
با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
روماتیسم قلبی چیست و راه های درمان آن چگونه است؟

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 5 =