تاثیر روحیه شاد بر سلامت قلب

تاثیر روحیه شاد بر سلامت قلب

لطفاپس از مطالعه امتیاز دهید

تاثیر روحیه شاد بر سلامت قلب – نتایج چندین تحقیق علمی بیانگر این موضوع است که افرادی که دارای زندگی شادتری نسبت به افراد دیگر هستند، کمتر از بیماری های قلبی عروقی رنج میبرند.

در این مقاله صحت  تاثیر روحیه شاد بر سلامت قلب را مورد بررسی قرار میدهیم پس حتما این مقاله را مطالعه کنید.

 

اما آیا واقعا احساسات مثبت می توانند عمر شما را طولانی کنند؟

طبق یک مطالعه جدید که در مجله آمریکایی قلب و عروق منتشر شده است ، پاسخ به این سوام مثبت است.

این تحقیق نشان می دهد که افراد خوشحال و شاد به میزان قابل توجهی کمتر در معرض حمله قلبی و سایر مشکلات قلبی قرار دارند.

این یکی از اولین مطالعاتی است که نشان می دهد بهزیستی عاطفی مثبت ، با ویژگی هایی مانند نشاط و رضایت از زندگی اندازه گیری می شود، ممکن است در واقع خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

لیزا یانک ، نویسنده اصلی این مطالعه و استادیار پزشکی در جان هاپکینز ، می گوید: “یک جنبه منحصر به فرد از مطالعه ما این است که ما یک ویژگی ذهنی مثبت را بررسی کردیم.

 

بیماری عروق کرونر

در این مطالعه ، محققان به طور دوره ای داده های مربوط به نزدیک به 1500 فرد سالم را که در معرض خطر بالای بیماری عروق کرونر (CAD) بودند ، تجزیه و تحلیل کردند زیرا آنها خواهر و برادرانی داشتند که قبل از 60 سالگی از CAD رنج می بردند.

بیماری عروق کرونر شایع ترین نوع بیماری قلبی است و به دلیل تجمع پلاک در امتداد دیواره رگ ها ایجاد می شود ، که منجر به محدود شدن جریان خون و افزایش استرس در قلب می شود.

این تجمع اغلب منجر به حمله قلبی می شود و از علل اصلی مرگ در سراسر جهان است.

 

تحقیقات بهزیستی مثبت

بین سالهای 1985 و 2007 ، خواهر و برادرهای سالم (اما در معرض خطر) تحت معاینات جسمی قرار گرفتند و همچنین یک نظر سنجی برای اندازه گیری “بهزیستی عمومی” آنها را به پایان رساندند.

به گفته نویسندگان ، بهزیستی مثبت “نشان دهنده عدم رفاه منفی یا افسردگی همراه با سایر مولفه های مثبت است” ، از جمله احساسات مثبت مانند نشاط ، نگرش مثبت به زندگی و رضایت از زندگی بالا.

این تیم همچنین تغییراتی در سبک زندگی شرکت کنندگان ، مانند میزان ورزش و سیگار کشیدن آنها ایجاد کردند.

بر اساس این داده ها ، محققان هر یک از شرکت کنندگان را در یک گروه کم خطر ، متوسط ​​یا پرخطر دسته بندی کردند و آنها دریافتند که یک رویکرد مثبت به زندگی باعث بهبود سلامت قلب و عروق به ویژه در میان افراد در گروه بالاترین ریسک می شود.

با مطالعه مقاله زیر از ما حمایت کنید
فشار خون در بارداری ، راه های کنترل و درمان آن

 

بر اساس این داده ها ، محققان هر یک از شرکت کنندگان را در یک گروه کم خطر ، متوسط ​​یا پرخطر دسته بندی کردند – و آنها دریافتند که یک رویکرد مثبت به زندگی باعث بهبود سلامت قلب و عروق به ویژه در میان افراد در گروه بالاترین خطر می شود.

 

تجزیه و تحلیل آماری

در حقیقت ، پس از پیگیری از شرکت کنندگان ، تجزیه و تحلیل آماری آنها نشان داد که رفاه مثبت با کاهش 33 درصدی میانگین وقایع CAD در جمعیت پرخطر با سابقه خانوادگی زودرس CAD و کاهش چشمگیر 48 درصدی همراه است.

یانک می گوید: “این واقعیت که ما شاهد این ارتباط هستیم ، به ویژه در گروه پرخطر ، بسیار جالب است ، زیرا این نتیجه برای ما غیرمنتظره بود.”

این تیم همچنین تجزیه و تحلیل مشابهی را از مجموعه داده های موجود در حدود 6000 شهروند سالم ایالات متحده انجام داد و تشخیص داد كه رفاه مثبت با 13 درصد كاهش بروز CAD ، مستقل از سایر عوامل خطر سنتی مرتبط است.

این اخبار دلگرم کننده ای برای افرادی است که دارای گرایش مثبت طبیعی هستند.

 

امید به زندگی

یانک می گوید: “به نظر می رسد که رفاه مثبت یک ویژگی است ، چیزی که شما با آن به دنیا آمده اید.” اما او اضافه می کند که “مطالعات دیگر نشان داده است که لبخند زدن می تواند به بهبود خلق و خو و کاهش استرس کمک کند. خلق و خوی یکی از عناصر بهزیستی مثبت است ، بنابراین برای روشن شدن این یافته نیاز به مطالعات بیشتری است. ”

 

توصیه بهترین دکتر قلب

اگر احساس میکنید زندگی شادی نداشته اید و یا خیلی از اوقات دچار ناراحتی های حاد روحی بودید حتما با پزشک خود مشورت کنید و یا به بهترین متخصص قلب شهر خود مراجعه کنید تا در صورت لزوم شما را به مراکز انجام اکو قلب معرفی کنند.

2 پاسخ
  1. Avatar
    مرتضی گفته:

    بعد از مطالعه این مقاله واقعا دیدم نسبت به شادی و تاثیراتش توی زندگیمون تغییر کرد. مشکلات و ناهنجاری ها توی زندگی همه هست اما الان میتونم به خوبی لمس کنم که مدیریت اونا خیلی مهمه. از وب سایت خوبتون ممنونم. متون خیلی خوبی نوشته شده بود و سایت خیلی عالی طراحی شده بود.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − هشت =